Nelu Corbu: „Noi, la BRAȘOV, ramanem cu amintirile…Oradea, din nou… Proiect de stadion. Poza frumoasa, dar, de fapt, diferenta cea mai mare e ca acolo SE VA FACE!”

Last Updated on septembrie 19, 2019 Primarul George Scripcaru și PSD au promis că vor construi un stadion ultramodern la Brașov. Au demolat stadionul Municipal, au turnat niște pietriș și gata.

Nelu Corbu: „Oradea, din nou… Proiect de stadion.
Poza frumoasa, dar, de fapt, diferenta cea mai mare e ca acolo SE VA FACE!
Noi, la BRAȘOV, ramanem cu amintirile…”

Primarul Ilie Bolojan a prezentat în cadrul conferinței de presă de miercuri, 18 septembrie, proiectul care vizează construirea unei arene sportive în municipiu.
Primăria Oradea are în vedere construirea unui arene de 15.000 – 20.000 de locuri, pe un amplasament aflat la ieșirea din Oradea către Băile Felix, respectiv pe partea dreaptă, imediat după pasajul suprateran de la intersecția cu centura, chiar în spatele noii benzinării din această zonă.

Nelu Corbu: „Noi, la BRAȘOV, ramanem cu amintirile...Oradea, din nou... Proiect de stadion. Poza frumoasa, dar, de fapt, diferenta cea mai mare e ca acolo SE VA FACE!” 1
(Arena sportivă de la Oradea va fi asemănătoare cu arena de la Târgul Jiu.)

Se dorește ca orașul Oradea să aibă o arenă sportivă care să permită accesul din mai multe direcții: dinspre centură, dinspre oraș, dinspre Beiuș, dinspre Aleșd, având în apropiere și capătul liniei de tramvai și urmând ca după finalizarea investiției să fie introduse și linii de transport în comun.

Previous Story

USR Brașov și-a ales noua conducere. Faceți o comparație cu PNL și PSD. Cum să nu fie USR pe primul loc la Brașov?

Next Story

Zoo Brașov: Ziua Internaţională Panda Roşu! „Vă invităm să sărbătorim alături de numeroase grădini zoologice din întreaga lume a 10-a Zi Internaţională Panda Roşu!”