(Foto) Naționala României la Mall-ul Coresi. CSM Corona Brasov: „Brasovul iubeste handbalul! Brasovul iubeste nationala ROMÂNIEI!!!”

Last Updated on septembrie 24, 2019 Primul meci din grupa de calificare pentru Campionatul European de Handbal Feminin, România – Ucraina, are loc la Brașov, în Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași, miercuri, 25 septembrie, de la ora 18:30.

„Municipiul Brașov este partener cu Federația Română de Handbal pentru organizarea meciului naționalei feminine de handbal cu Ucraina care va avea loc miercuri, la Sala Sporturilor.

Mă bucur că s-au vândut toate biletele, astfel confirmăm, încă o dată, că handbalul este un sport iubit de brașoveni!”, a anunțat primarul George Scripcaru.

Și secundul naționalei de handbal, Costică Buceschi, mizează pe susținerea publicului, în condițiile în care echipa pe care România o va alinia pe teren este una foarte tânără, iar jucătoarele cele mai importante sunt accidentate.

CSM Corona Brasov a scris pe Facebook: „Brasovul iubeste handbalul! Brasovul iubeste nationala ROMÂNIEI!!!

Luni seara, una dintre cele mai iubite nationale din tara, cea de handbal feminin, a fost prezenta pe scena in Coresi Shopping Resort pentru o intalnire cu fanii.

(Foto) Naționala României la Mall-ul Coresi. CSM Corona Brasov: „Brasovul iubeste handbalul! Brasovul iubeste nationala ROMÂNIEI!!!” 1 (Foto) Naționala României la Mall-ul Coresi. CSM Corona Brasov: „Brasovul iubeste handbalul! Brasovul iubeste nationala ROMÂNIEI!!!” 2 (Foto) Naționala României la Mall-ul Coresi. CSM Corona Brasov: „Brasovul iubeste handbalul! Brasovul iubeste nationala ROMÂNIEI!!!” 3 (Foto) Naționala României la Mall-ul Coresi. CSM Corona Brasov: „Brasovul iubeste handbalul! Brasovul iubeste nationala ROMÂNIEI!!!” 4 (Foto) Naționala României la Mall-ul Coresi. CSM Corona Brasov: „Brasovul iubeste handbalul! Brasovul iubeste nationala ROMÂNIEI!!!” 5

Cum era de asteptat, la intalnire au fost prezente si muuulte fetite care viseaza sa reprezinte candva Romania. Au urmat sute de poze, autografe si muuulte zambete.

Prezentul e frumos. Viitorul promitator. Iar in timp, in Romania, handbalul chiar poate deveni sport national. 😍

Nationala va juca miercuri, de la ora 18.30, la Brasov, impotriva Ucrainei…cu casa inchisa!!!! Hai, Romania!”

Previous Story

(Foto) Nelu Corbu: „Trotuarele din Brașov au ca si căptușeală același asfalt monoton, crăpat pe alocuri cu șanțuri săpate si acoperite, cu zone neterminate…In orasele vestice se observa lipsa betonului si a asfaltului in zonele pietonale, folosirea materialelor de constructii valoroase (gen piatra cubica din andezit, bazalt sau granit sau biscuiti de calitate), si combinarea lor in …”

Next Story

(Foto) Allen Coliban: „Pădurea este a Brașovului. Stop tăierilor de pe Tâmpa! Vrem pădure-parc! Decizia este în totalitate la George Scripcaru și la Consiliul Local, care trebuie să dispună oprirea imediată a lucrărilor și încadrarea pădurii în categoria pădure-parc!”