Făgărăşenii vor circula cu 10 autobuze electrice. Gheorghe Sucaciu: „„Valoarea totală a celor trei proiecte este de aproximativ 10 milioane de euro. Conform …”

Last Updated on septembrie 4, 2019 Primăria municipiului Făgăraș a pregătit trei cereri de finanţare din fonduri europene pentru realizarea mai multor investiţii ce vizează mobilitatea.

Prin cele trei proiecte vor fi cumpărate, în total, 10 autobuze electrice, cu toate accesoriile necesare, în condițiile în care până în această vară Făgăraşul, un municipiu cu 26.000 de locuitori permanenţi, nu avea transport în comun, informează bzb.ro.

Făgărăşenii vor circula cu 10 autobuze electrice. Gheorghe Sucaciu: „„Valoarea totală a celor trei proiecte este de aproximativ 10 milioane de euro. Conform ...” 1

„Valoarea totală a celor trei proiecte este de aproximativ 10 milioane de euro. Conform ghidului de finanţare, în fiecare dintre ele am prevăzut achiziţia de autobuze electrice, dar şi lucrări de infrastructură, care trebuie să reprezinte 30% din valoarea totală a unui proiect.

Printre altele, prin aceste proiecte vom realiza un sistem de semaforizare inteligentă, amenajarea unor zone pietonale, construirea unei autogări, amenajarea de refugii în staţiile de călători”, a declarat primarul Făgăraşului, Gheorghe Sucaciu.

Acesta a mai spus cele trei cereri de finanţare au trecut de toate etapele de eligibilitate, iar dosarele sunt acum la Ministerul Dezvoltării Regionale.

 

Previous Story

Începe Oktoberfest Brașov. Cât costă cea mai ieftină bere la Berarul pe stil bavarez

Next Story

„Cu siguranță va fi ceva frumos”. Gara Brașov va fi modernizată cu 47 de milioane de euro