„Cu siguranță va fi ceva frumos”. Gara Brașov va fi modernizată cu 47 de milioane de euro

Last Updated on septembrie 4, 2019 Gara Brașov va fi modernizată în urma unui proiect de aproximativ 47 de milioane de euro. Sunt promisunile de la București.

Gara va intra în procesul de modernizare cel mai repede anul viitor. Lucrările fac parte dintr-un proiect cu finanțare europeană care vizează și modernizarea tronsoanelor Brașov – Apața și Cața Sighișoara.

„Cu siguranță va fi ceva frumos”. Gara Brașov va fi modernizată cu 47 de milioane de euro 1

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, astă seară, la Râșnov, că se așteaptă în continuare decizia justiției în ceea ce privește câștigătorul licitației acestui proiect, situație care trenează de mai bine de doi ani, de când participanții la aceasta se contestă, informează bizbrasov.ro.

Cuc a precizat că nu este cazul ca CFR să cedeze administrarea Gării Brașov către municipalitate, deoarece „avem acest proiect care înseamnă o modernizare de aproximativ 47 de milioane de euro”. „Nu cunosc detalii tehnice despre proiect, dar cu siguranță va fi ceva frumos”.

Previous Story

Făgărăşenii vor circula cu 10 autobuze electrice. Gheorghe Sucaciu: „„Valoarea totală a celor trei proiecte este de aproximativ 10 milioane de euro. Conform …”

Next Story

Primăria Brașov: 7 terenuri de sport, modernizate și puse gratis la dispoziția brașovenilor. George Scripcaru: „Accesul pe terenurile menționate va fi gratuit, după un program ce va fi stabilit în perioada următoare. Facem apel către …”