(Last Updated On: September 9, 2019)

Senatorul Allen Coliban va fi candidatul USR care se va lupta cu George Scripcaru pentru fotoliul de primar la alegerile din 2020. USR anunță că a pornit cursa internă de desemnare a candidatui pentru Primăria municipiului Brașov și a listelor de candidați pentru Consiliul Local Brașov și Consiliul Județean.

Allen Coliban s-a remarcat prin lupta pe care o duce împotriva celor care poluează și „gazează” Brașovul.

Brașov. Are șanse? Senatorul USR Allen Coliban se va lupta cu George Scripcaru pentru fotoliul de primar la alegerile din 2020 1

Potrivit președintelui USR Brașov, Irineu Darău, până la acest moment există un singur membru care s-a înscris în cursa pentru desemnarea candidatului la Primăria Brașov, în persoana senatorului Allen Coliban. Înscrierile se finalizează însă pe 10 septembrie, ora 23.59 astfel că pâna atunci este posibil să apară și alte variante, informează brasovmetropolitan.ro.

De asemenea, tot pentru municipiul Brașov, până acum s-au înscris si 16 membri USR care vor să candideze pentru Consiliul Local.

La acest moment, USR are și un candidat pentru presedinția Consiliului Județean, singurul care s-a înscris în cursa internă, până acum, fiind Codruț Bucur, fost președinte al organizației municipale.

Pe 12 septembrie, de la ora 16.00, la Sala Europa a Hotelului Aro Palace va avea loc o dezbatere publică în care toți acești candidați pentru primarie, CL și CL se vor prezenta și vor răspunde întrebărilor celor prezenți.