Brașov. Mesaj Ro-Alert pentru 3 urși. La faţa locului s- a deplasat un echipaj al Jandarmeriei

Last Updated on septembrie 10, 2019 Brașovenii au primit luni noapte un mesaj Ro-Alert prin care erau informați că 3 urși sunt la Lacul Noua.

Reprezentanţii ISU Braşov au precizat că prezenţa celor trei urşi a fost semnalată în zona lacului Noua, populaţia fiind avertizată printr-un mesaj trimis prin sistemul Ro-Alert, anunță Mediafax.

Brașov. Mesaj Ro-Alert pentru 3 urși. La faţa locului s- a deplasat un echipaj al Jandarmeriei 1
(foto arhiva)

“A fost transmis mesaj Ro-alert în zona lacului Noua deoarece a fost semnalată prezenţa a trei urşi”, au afirmat sursele citate.

La faţa locului s- a deplasat un echipaj al Jandarmeriei.

Potrivit Bzb.ro, acelaşi mesaj de avertizare a fost transmis duminică, de această daţă râşnovenilor, avertizaţi de această dată de prezenţa a doi urşi în zona Cetăţii Râşnov.
În astfel de situaţii, cetăţenilor li se recomandă să evite zona respectivă şi în caz de pericol să sune la 112.

Previous Story

Brașov. Autobuze școlare de succes. Dan Padure: „Au fost 3 autobuze, fiecare cu politistul lui. Consider ca proiectul este un succes din prima zi, intrucat au fost pline cu elevi”

Next Story

Aeroportul Brașov „bătut” de Giurgiu dar și de Caraş-Severin. 100 de milioane de euro pentru Aeroportul din Caransebeș! „ Cei mai mulţi bani vor veni din finanţări europene. Eu vreau să fac aeroportul din Caransebeş cel mai modern şi frumos aeroport privat din România”