Foto Brașov. Corneliu Teposu: „Seria de amatorisme ale Primăriei Brașov continuă în parcul de la Triaj. În loc să plaseze băncile în afara aleilor, le-au trântit exact acolo. acă un om stă pe bancă într-o poziție normală, rămân 80-90 de centimetri din lățimea aleii, spațiu insuficient pentru…”

Last Updated on septembrie 4, 2019 Primăria Brașov a anunțat că va construi un parc în Triaj. Se pare însă că lucrările sunt făcute de mântuială.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Corneliu Teposu a scris: „Seria de amatorisme ale Primăriei Brașov continuă în parcul de la Triaj.

În loc să plaseze băncile în afara aleilor, le-au trântit exact acolo. Aveți mai jos comparații cu modul în care s-a lucrat în alte parcuri.

Foto Brașov. Corneliu Teposu: „Seria de amatorisme ale Primăriei Brașov continuă în parcul de la Triaj. În loc să plaseze băncile în afara aleilor, le-au trântit exact acolo. acă un om stă pe bancă într-o poziție normală, rămân 80-90 de centimetri din lățimea aleii, spațiu insuficient pentru...” 1 Foto Brașov. Corneliu Teposu: „Seria de amatorisme ale Primăriei Brașov continuă în parcul de la Triaj. În loc să plaseze băncile în afara aleilor, le-au trântit exact acolo. acă un om stă pe bancă într-o poziție normală, rămân 80-90 de centimetri din lățimea aleii, spațiu insuficient pentru...” 2 Foto Brașov. Corneliu Teposu: „Seria de amatorisme ale Primăriei Brașov continuă în parcul de la Triaj. În loc să plaseze băncile în afara aleilor, le-au trântit exact acolo. acă un om stă pe bancă într-o poziție normală, rămân 80-90 de centimetri din lățimea aleii, spațiu insuficient pentru...” 3

Parcurile sunt locuri de relaxare, nu de stres ca să-ți tragi încontinuu picioarele pentru a face spațiu altora să treacă sau de a te încolona în șir indian în momentul în care treci de băncile pe care vom presupune că stă cineva.

Dacă un om stă pe bancă într-o poziție normală, rămân 80-90 de centimetri din lățimea aleii, spațiu insuficient pentru a trece două persoane în condiții de oarecare confort, iar de copiii care se dau cu rolele, aleargă, de persoanele cu probleme locomotorii care se ajută de niște dispozitive sau de părinții cu cărucioare ce să mai zic?!
Sunt destule bănci, dar toate cele plasate la alei arată astfel”.

Advertisements
Previous Story

(Foto) Gheorghe Ialomitianu: „De ce la Oradea se poate dar la Brasov nu? Va prezint 2 modalități de aplicare a impozitării mai mari cu 500% a clădirilor neîngrijite. Primăria Municipiului Brașov aplica aceasta impozitare sub forma unei sancționări a proprietarilor clădirilor neîngrijite fără a avea un interes ca aceste clădiri sa fie …”

Next Story

Azi începe Oktoberfest Brașov. Programul de astăzi. Cristian Macedonschi: „Suntem gata…”