Brașov. Claudiu: „DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ SUFLETUL! În seara aceea, mă deplasam dinspre Cristian spre Brașov …Acum când văd chipul angelic al acestei domnișoare, care avea toată viața înainte și cum din cauza unui individ inconștient, care s-a urcat la volan, băut fiind, i-a curmat viața acestei tinere nevinovate! Orice ar păți acest individ, pe această tânără …”

Last Updated on septembrie 25, 2019 O tânără a murit zilele trecute într-un grav accident produs la ieșirea din Cristian. De vină a fost un șofer beat.

Cernat Claudiu: „În seara aceea, mă deplasam dinspre Cristian spre Brașov și la ieșirea din Cristian, tot traficul era deviat de către polițiști pe D.N. 73B!
Acum când văd chipul angelic al acestei domnișoare, care avea toată viața înainte și cum din cauza unui individ inconștient, care s-a urcat la volan, băut fiind, i-a curmat viața acestei tinere nevinovate!
Brașov. Claudiu: „DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ SUFLETUL! În seara aceea, mă deplasam dinspre Cristian spre Brașov ...Acum când văd chipul angelic al acestei domnișoare, care avea toată viața înainte și cum din cauza unui individ inconștient, care s-a urcat la volan, băut fiind, i-a curmat viața acestei tinere nevinovate! Orice ar păți acest individ, pe această tânără ...” 1

Orice ar păți acest individ, pe această tânără nu o mai poate aduce nimeni și nimic înapoi!
DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ SUFLETUL!
SINCERE CONDOLEANȚE FAMILEI ÎNDURERATE!”

Gabytzu Cocoricea : „Pentru cine doreste sa isi ia un ultim ramas bun de la prietena noastra Paula Iacob, priveghiul va fi miercuri la ora 17 la cimitirul municipal si inmormantarea Joi la ora 13 la cimitirul municipal 😥😥😥😥 Dumnezeu sa o ierte”

Previous Story

(Foto) Allen Coliban: „Pădurea este a Brașovului. Stop tăierilor de pe Tâmpa! Vrem pădure-parc! Decizia este în totalitate la George Scripcaru și la Consiliul Local, care trebuie să dispună oprirea imediată a lucrărilor și încadrarea pădurii în categoria pădure-parc!”

Next Story

Brașov. Silvia: „Oribil TRACTORUL…cartier rezidențial. Deschid geamul sa iau aer curat…mai rău ca la wc public! Auziți dar am văzut o “groapa” undeva in …”