Brașov. Caravana Gaudeamus vine iar în Piața Sfatului. Mii de cărți, ultimele noutăți editoriale, mari reduceri de prețuri și un munte de premii…”

Last Updated on septembrie 3, 2019 Caravana Gaudeamus vine iar în Piața Sfatului. Vor fi puse la dispoziție mii de volume din cele mai variate domenii, de la carte şcolară la titlurile momentului.

Principalele puncte de atracţie ale evenimentului Gaudeamus Radio România, care se va desfășura în zilele următoare la Brașov, vor fi: multă muzică bună, pentru toate gusturile, tombolă organizată zilnic şi adresată cumpărătorilor de carte, care le va oferi celor mai norocoşi dintre aceştia prilejul să plece acasă cu tablete, echipamente şi accesorii multimedia, vouchere cadou , precum și concursul Miss Lectura, la care sunt invitate să se înscrie cele mai frumoase vizitatoare, scrie mytex.ro.

Brașov. Caravana Gaudeamus vine iar în Piața Sfatului. Mii de cărți, ultimele noutăți editoriale, mari reduceri de prețuri și un munte de premii...” 1

Caravana ajunge miercuri poalele muntelui Tâmpa, pentru a doua ediție aici, în Brașov, în Piaţa Sfatului, în perioada 4 – 8 septembrie. Deschiderea oficială a ediţiei va avea loc miercuri, 4 septembrie, la ora 13.00, iar programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 şi 21.00.

Radio România Gaudeamus: „Mii de cărți, ultimele noutăți editoriale, mari reduceri de prețuri și un munte de premii vă așteaptă între 4 și 8 septembrie la cea de a doua ediție brașoveană a celui mai citit târg de carte din România.

Oferta ediției cuprinde: • cărți pentru toate gusturile, preferințele și bugetele • bestseller-urile momentului şi titlurile în vogă în ultima perioadă • serii de autor, pachete, oferte promoţionale şi reduceri • Tombola Gaudeamus, cu zeci de premii extrem de generoase pentru cei mai norocoși cititori • concursul Miss Lectura.
Evenimentul este organizat de Radio România în parteneriat cu Primăria Braşov.
Program de vizitare: zilnic între orele 10.00 și 21.00. Intrarea este liberă”.

Previous Story

Brașov. Bicicletă furată. Claudiu: „CINEVA MI-A FURAT VISUL ! Atunci când eram mic, nu am avut prea multe în afară de dragostea de care eram înconjurat, iar unul dintre cele mai mari visuri ale mele era să am …”

Next Story

Deținătoarea recordului național la CM 50 km, încântată de Brașov. „A fost un campionat extraordinar de frumos, o organziare impecabilă, un traseu minunat, și am fost surprinsă de numărul susținătorilor care ne-au încurajat pe parcurs. Pentru mine a fost…”