Brașov. Bicicletă furată. Claudiu: „CINEVA MI-A FURAT VISUL ! Atunci când eram mic, nu am avut prea multe în afară de dragostea de care eram înconjurat, iar unul dintre cele mai mari visuri ale mele era să am …”

Last Updated on septembrie 3, 2019 Un brașovean își caută bicicleta furată zilele trecute. Dacă ai văzut-o dă-i un semn.

Pe grupul de Facebook Ce iti trebuie, frate? Brasov, Claudiu Mihai a scris: „Salut! Este prima dată când ajung acasă și îmi vine să scriu ce mi s-a întâmplat…

Încep prin a vă spune că atunci când eram mic, nu am avut prea multe în afară de dragostea de care eram înconjurat, iar unul dintre cele mai mari visuri ale mele era să am PROPRIA BICICLETĂ…WOOOW, îți dai seama cum sună asta? Să fie doar a mea!

Brașov. Bicicletă furată. Claudiu: „CINEVA MI-A FURAT VISUL ! Atunci când eram mic, nu am avut prea multe în afară de dragostea de care eram înconjurat, iar unul dintre cele mai mari visuri ale mele era să am ...” 1 Brașov. Bicicletă furată. Claudiu: „CINEVA MI-A FURAT VISUL ! Atunci când eram mic, nu am avut prea multe în afară de dragostea de care eram înconjurat, iar unul dintre cele mai mari visuri ale mele era să am ...” 2 Brașov. Bicicletă furată. Claudiu: „CINEVA MI-A FURAT VISUL ! Atunci când eram mic, nu am avut prea multe în afară de dragostea de care eram înconjurat, iar unul dintre cele mai mari visuri ale mele era să am ...” 3

Ei bine, timpul a trecut și am ajuns să am bicicleta visurilor mele și atât de mult m-am bucurat de ea….bineeee….rectific: atât de PUȚIN m-am bucurat de ea încât o vreau înapoi !!

CINEVA MI-A FURAT VISUL !

Acesta arată ca în pozele de mai jos și puteți vedea clar cât de îndrăgostit sunt de această minunăție !

Ca și semne distincte visul meu are pedale click MTB adica mountainbike pentru cunoscători și o superbă șa moale, cumpărată din lidl, menită să mă protejeze la bine și la rău.

Acum fac apel la voi cei care ați arătat interes să mă ajutați să îmi recuperez visul: daca vedeți o minunăție de bicicleta CUBE care se aseamana cu pozele de mai jos, ducând pe ea o persoana care nu seamănă deloc cu mine, înseamnă că ați găsit impostorul și înseamnă că mă ajutați să îmi recuperez bicicleta !!

Bicicleta este CUBE AIM SL disc 29er

MULȚUMESC MULT !!!”

Previous Story

Brașov. Sânpetru se transformă într-un adevărat oraș. Primarul Ioan Rusu: „Astăzi avem peste 10.000 de locuitori, peste 130 de străzi şi peste 2.500 de numere de casă, cu tot cu blocurile”

Next Story

Brașov. Caravana Gaudeamus vine iar în Piața Sfatului. Mii de cărți, ultimele noutăți editoriale, mari reduceri de prețuri și un munte de premii…”