Brașov. Bianca Roman explică de ce a râs de românii aflați în depresie. „Mesajul pe care l-am postat pe 23 august este …”

Last Updated on septembrie 3, 2019 Tânăra politiciană Bianca Roman, o fostă ispită de la „Insula Iubirii”, membră Pro România, a explicat pe Facebook de ce a râs de românii aflați în depresie.

Bianca Roman:Mesajul pe care l-am postat pe 23 august este nepotrivit și inacceptabil. Înțeleg acest lucru, regret că am gândit și publicat așa ceva, chiar și în glumă, fără sa ma gândesc la câți dintre voi suferiți de asta.

Conștientizez faptul că depresia este o afecțiune reală, serioasă, care afectează tot mai mulți oameni. Știu că influențează viața personală și profesională a unora de lângă noi și că sub nicio formă nu este un subiect pe marginea căruia să ne permitem glume.A fost un status copiat tot de pe rețelele de socializare, iar mie, din păcate mi s-a părut amuzant.

Am greșit și cer iertare celor pe care i-am rănit prin cuvintele mele”.

Ea a postat pe 23 august o fotografie de la Cerbul de Aur cu iubitul (consilier local PMP) cu mesajul Cei care sunteți in depresie, sa știți că viața e frumoasă, nu a voastră, a voastră e de c…t, dar așa in general !😊. Ea a revenit astăzi cu o completare: „Este doar o glumă !”

Radu Hossu: „Depresia este un flagel ce lovește oameni din orice pătură socială. De la vedete la oameni simpli. Robbie Williams a suferit o formă agravată a depresiei: tulburare bipolară. La capătul celălalt al spectrului “social” e mama, care suferă de același lucru.

Brașov. Bianca Roman explică de ce a râs de românii aflați în depresie. „Mesajul pe care l-am postat pe 23 august este ...” 1 Brașov. Bianca Roman explică de ce a râs de românii aflați în depresie. „Mesajul pe care l-am postat pe 23 august este ...” 2

Oamenii care vor să conteze în societate ar trebui să cunoască aspectele cele mai grave din ea. Ce-i afectează pe oameni, ce-i ajută, care-s problemele cu care se confruntă etc. Mai mult de atât, cei ce fac parte din partide politice cu atât mai mult.

Chiar dacă în cazul depresiei nervoase rata de sinucideri este mare, dovedindu-se că este o boală mortală, unii reprezentanți politici nu sunt interesați de acest lucru. În poză v-o prezint pe șefa tineretului Pro România (partidul lui Victor Ponta) alături de iubitul ei, Consilier Local al Municipiului Brașov din partea PMP, deci repezentant al cetățenilor Brașoveni”.

Depresia clinică este o stare mentală de tristețe/amărăciune care persistă pe perioade îndelungate.
Simptome care durează mai mult de două săptămâni și de o severitate care începe să împiedice desfășurarea normală a activităților zilnice deja semnifică depresie clinică.

Previous Story

Brașov. Sorin:„Atenție urs la lacul Noua in zona de grătar”. Oana: „Sunt ca si acasă!.. Ce sa facă si ei, înainte aveau pădure si rar se aventurau oamenii. Acum drumul pana la Fântâna hotilor este asfaltat!”

Next Story

Brașov. Sânpetru se transformă într-un adevărat oraș. Primarul Ioan Rusu: „Astăzi avem peste 10.000 de locuitori, peste 130 de străzi şi peste 2.500 de numere de casă, cu tot cu blocurile”