Azi începe Oktoberfest Brașov. Programul de astăzi. Cristian Macedonschi: „Suntem gata…”

Last Updated on septembrie 5, 2019 Astăzi începe o nouă ediție Oktoberfest Brașov cu tradiționala Paradă, de la ora 16:00, în fața hotelului Capitol.

Cristian Macedonschi: „Suntem gata…
Joi la 16:00 incepe parada trasurilor a porturilor si a fanfarelor de la Primaria Brasov pana la Oktoberfest iar la 17:00 dam cepul butoiului cu Bere Ciucaș #Malzbier si incepe #MEGADISTRACTIA care tine 11 zile pana pe 15 septembrie.

Azi începe Oktoberfest Brașov. Programul de astăzi. Cristian Macedonschi: „Suntem gata...” 1 Azi începe Oktoberfest Brașov. Programul de astăzi. Cristian Macedonschi: „Suntem gata...” 2 Azi începe Oktoberfest Brașov. Programul de astăzi. Cristian Macedonschi: „Suntem gata...” 3 Azi începe Oktoberfest Brașov. Programul de astăzi. Cristian Macedonschi: „Suntem gata...” 4

Oktoberfest Romania: „Hallo Brașov! Începem ziua cu mulțumiri către Susanu Sorin, reprezentat al Protecției Consumatorului Brașov pentru timpul acordat și susținerea echipei Oktoberfest. În cadrul ședinței de ieri a oferit consiliere comercianților Oktoberfest Brașov pentru o bună desfășurare a activității în cele 11 zile de festival care să nu afecteze sănătatea vizitatorilor, ci din contră să-i bucure cu produse proaspete și delicii culinare preparate conform normelor impuse de lege. Mulțumim pentru mediere și consiliere!”

Azi începe Oktoberfest Brașov. Programul de astăzi. Cristian Macedonschi: „Suntem gata...” 5

Program joi, 5 septembrie
16:00 Parada Oktoberfest
17:00 Festivitatea de deschidere
Cepul butoiului cu bere
Fanfara Burzenland
18:00 Trupa 6
Imnul Oktoberfest
19:00 Klostergold

Previous Story

Foto Brașov. Corneliu Teposu: „Seria de amatorisme ale Primăriei Brașov continuă în parcul de la Triaj. În loc să plaseze băncile în afara aleilor, le-au trântit exact acolo. acă un om stă pe bancă într-o poziție normală, rămân 80-90 de centimetri din lățimea aleii, spațiu insuficient pentru…”

Next Story

Brașov. Corneliu Teposu: „Am trecut pe lângă superbul palat care găzduiește Prefectura Brașov și Consiliul Județean Brașov. Ceea ce se vede pe trotuar pare a fi o bucată din clădire, dar nu am fost de față când probabil ar fi căzut. Pe lângă problema …”