Alexandru: „Brașovul cu aer poluat, dar și cu un cartier unde se respiră cel mai curat aer din țară …. Din punct de vedere sportiv, Brașovul stă foarte bine la nivelul copiilor și a juniorilor. CORONA BRAȘOV are o organizare profesionistă la acest capitol și e implicată mereu în diferite acțiuni ale comunității. Iar sportul ar trebui să…”

Last Updated on septembrie 20, 2019 Un bistrițean face o comparație între Brașov, Cluj și Bistrița în ceea ce privește susțuinerea sportului la copii și juniori. El remarcă și poluarea din Brașov.

Călămar Alexandru: „Galben de Corona în Parcul Sportiv “Prof. dr. Iuliu Hațieganu”💛💙 Când am plecat din Brașov se vorbea de calitatea aerului. Un sondaj situa orașul într-un Top al Poluării, autoritățile locale având de investit în spații verzi sau în alte modalități de reducere a poluării: autobuze electrice de exemplu cum am văzut la Cluj.

Alexandru: „Brașovul cu aer poluat, dar și cu un cartier unde se respiră cel mai curat aer din țară .... Din punct de vedere sportiv, Brașovul stă foarte bine la nivelul copiilor și a juniorilor. CORONA BRAȘOV are o organizare profesionistă la acest capitol și e implicată mereu în diferite acțiuni ale comunității. Iar sportul ar trebui să...” 1

Brașovul cu aer poluat, dar și cu un cartier unde se respiră cel mai curat aer din țară: Stațiunea Valea Cetății. Plus munții deosebiți spre Bușteni, plus Poiana Brașov🙂🖐🖐 Fiecare oraș cu plusurile sau problemele lui. Lucruri de îmbunătățit… Din punct de vedere sportiv, Brașovul stă foarte bine la nivelul copiilor și a juniorilor. CORONA BRAȘOV are o organizare profesionistă la acest capitol și e implicată mereu în diferite acțiuni ale comunității.

Iar sportul ar trebui să fie o prioritate peste tot pentru că are un rol esențial în toate domeniile vieții. CORONA BRAȘOV CREȘTE CAMPIONI👏👏 Investiții la echipa de handbal feminin din Liga Națională, dar și o întreagă schemă la toate categoriile de copii și juniori!!!

Plus echipă de hochei dezvoltată pe același principiu, plus Patinoarul Olimpic. Plus echipă de Polo și Bazin Olimpic. Ca planuri de viitor, la Brașov sunt Aeroportul și o Sală Polivalentă în curs… Ar trebui și un stadion nou👆 La Bistrița, unde probabil o să ajung, s-a format o echipă foarte bună de handbal- cu mult efort și timp investit, dar la nivelul copiilor și a juniorilor sau a diversității sporturilor cred că lucrurile sunt departe de cele din Brașov și Cluj.

Clujul care are aeroport și, probabil, e un oraș mult mai bogat decât Brașovul nu a știut să-și exploateze la maxim posibilitățile sportive de care dispune. 🙄🙄👆Conducătorii lui Lobonț🙈🙈 Dacă ești lipsit de idei, fără viziune..”

Previous Story

Brașov. Allen Coliban: „Podul hobanat. Despre cum creăm probleme noi în loc să analizăm soluții deja proiectate. De ce consider că varianta Crinului – Turnului merita analizată? Iată trei argumente”:

Next Story

Brașov. Autobuze școlare și din Bartolomeu, din capătul de linie ”Municipal”, pentru două școli