Alex. „Ce frumos miroși, Brașovul! Și nu-s autovehiculele vinovate de acest “parfum” înțepător. Bună dimineața!”

Last Updated on septembrie 17, 2019 Brașovul suferă din cauza mirosurilor. Groapa de gunoi și autoturismele „ajută” din plin la formarea unui miros specific.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Alex Barbu a scris: „Ce frumos miroși, Brașovul! Și nu-s autovehiculele vinovate de acest “parfum” înțepător.
Bună dimineața!”
Alex. „Ce frumos miroși, Brașovul! Și nu-s autovehiculele vinovate de acest "parfum" înțepător. Bună dimineața!” 1

Boroda George: Programul Un Om – O mașină personală are efect.

De mai mulți ani brașovenii simt mirosuri ciudate prin oraș, dar nici până acum nu a fost elucidat misterul sursei. Au tot fost „variante analizate”, iar comisarii Gărzii de Mediu Brașov au tot fost prin jurul orașului în căutarea mirosurilor.

Au fost verificate mai multe „ipoteze de lucru”, după cum au spus reprezentanții GNM, pe listă fiind, printre altele, depozitul ecologic de lângă Brașov, poate zona unde depozitează deșeurile unul dintre operatorii de salubritate din Brașov, gunoiul de grajd, fabrica de zahăr de la Bod, anunță brasovmetropolitan.ro. Cu toate acestea, nimeni nu poate spune de unde vine mirosul.

Previous Story

Brașov. Alina: „Acum 2 minute in fata la Mall-ul AFI un copil a căzut din mașină si a nimerit sub o alta mașină care se afla in mers. …Tatăl sau ruda copilului a alergat spre mașina care avea copilul sub roti, a tras copilul repede si a fugit. Oamenii erau panicați de starea copilului deoarece tipa sub mașină, sărăcuțul…”

Next Story

Brașov. Compania Apa mărește tarifele. La cât ajunge metrul cub de apă