Aeroportul Brașov, Nu! Guvernul PSD construiește un aeroport nou la … Giurgiu! „Va fi unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa, iar compania ce va investi este din…”

(Last Updated On: September 7, 2019)

PSD știe care sunt prioritățile României: Aeroport la Giurgiu, nu la Brașov. Cu bani de la Guvern. Pentru Brașov nu se găsesc vreo 30 de milioane de euro pentru că PSD ține mai mult cu Giurgiu. Acesta se va construi în 5 ani, nu în 25 de ani ca la Brașov. Dacă se va mai construi vreodată.

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a anunțat vineri, într-o postare pe Facebook, că va construi la Giurgiu unul dintre cele mai mari aeroporturi private din Europa. Compania care se va ocupa de construcția aeroportului este din Emiratele Arabe, iar la proiect va contribui și Guvernul. Bădălău susține că lucrările ar putea începe în octombrie, însă locația este secretă, informează Digi 24.

Aeroportul Brașov, Nu! Guvernul PSD construiește un aeroport nou la ... Giurgiu! „Va fi unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa, iar compania ce va investi este din...” 1

„Săptămâna aceasta am avut o întâlnire, alături de premierul Viorica Dăncilă, cu reprezentanţii companiei ce se va ocupa de construcţia aeroportului privat de la Giurgiu. În octombrie ar putea începe lucrările la Aeroportul Constantin Brâncuşi ce se va întinde pe 2.500 de hectare. Este un aeroport privat, iar Ministerul Economiei, alături de alte multe ministere, îşi vor aduce contribuţia la această investiţie.”, a scris Niculae Bădălău.

Conform ministrului Economiei, aeroportul va fi atât pentru pasageri, cât și pentru marfă și va fi unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa.

„Aeroportul va fi şi pentru pasageri şi pentru marfă. Va fi unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa, iar compania ce va investi este din Emiratele Arabe.”, susține ministrul Economiei.

Aeroportul Brașov, Nu! Guvernul PSD construiește un aeroport nou la ... Giurgiu! „Va fi unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa, iar compania ce va investi este din...” 2

Dorin Holban: „Bădălăul pesedeu se laudă cum că la…….Giurgiu se va construi cel mai mare aeroport PRIVAT din Europa, dar cu bani de la guvern !!!!!!!!!!
Cum vine asta, că eu nu pricep?
Și de ce tocmai la Giurgiu, când Brașovul (de ex) nu are un aeoroport.
Pe când o aerogară internațională la Videle?”