Accident grav. Spulberați pe trotuar. Doua copile și o femeie. O fetiță a murit pe loc, în Bod

Last Updated on septembrie 30, 2019 O fetiță de numai 8 ani a murit astăzi după ce șoferul unei camionete a pierdut mașina de sub control și a intrat pe trotuar.

Trei persoane au fost lovite, dintre care doi copii și o femeie. Din păcate o fetiță de 8 ani nu a mai putut fi salvată, informează observator.tv.

Accident grav. Spulberați pe trotuar. Doua copile și o femeie. O fetiță a murit pe loc, în Bod 1

“Un bărbat în vârstă de 69 ani, care conducea o autoutilitara pe DJ 112A, a accidentat 3 persoane (2 minori și o pers de sex feminin). Medicii aflați la fata locului au declarat decesul unei fetite în vârstă de 8 ani. Celelalte două victime au fost transportate la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii efectuează cercetări pt a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului”, informează poliţiştii.

Şoferul vinovat susţine că a pierdut controlul volanului încercând să evite un grup de copii care traversau neregulamentar. Ceilalţi răniţi sunt o femei în vârstă de 60 de ani şi un copil în vârstă de 7 ani.

Mai multe ambulanţe SMURD au intervenit la eveniment şi echipaje de Poliţie.

Previous Story

USR Brașov atac la George Scripcaru, pe modelul Gabriela Firea. USR Brașov atacă în instanță desființarea bazei sportive Forex

Next Story

(Foto) Accident Grav. Update. O fetiță a murit pe loc, o femeie la spital iar un băiețel este în stare gravă. Spulberați pe trecerea de pietoni, în Bod. Martor: „Eu am văzut un nor de praf, după aia am văzut fetiţa lovită şi după aia, după norul de praf, eu am …”