Oktoberfest Brașov: „Lucrările sunt în plină desfășurare în Bartolomeu. Cortul mare pentru este deja ridicat, iar Unchiul Hans se pregătește să fie gazda celui mai mare eveniment din Romania!”

Last Updated on august 27, 2019 În perioada 5-15 septembrie va avea loc o nouă ediție Oktoberfest, în Bartolomeu, pe locul fostului stadion Municipal.

Oktoberfest Romania: „Lucrările sunt în plină desfășurare în Bartolomeu.
Cortul mare pentru #OktoberfestBrasov2019 este deja ridicat, iar Unchiul Hans se pregătește să fie gazda celui mai mare eveniment din #Romania!
Oktoberfest Brașov: „Lucrările sunt în plină desfășurare în Bartolomeu. Cortul mare pentru este deja ridicat, iar Unchiul Hans se pregătește să fie gazda celui mai mare eveniment din Romania!” 1

#TzickeTzacke #Tzicke #Tzacke
#HoyHoyHoy
Stay tuned…
05-15 SEPTEMBRIE 2019

Hallo! Unchiul Hans vă roagă să parcați în zonele destinate, în cazul în care veniți cu mașina 😉. Să nu încurcăm distracția 🙌
Oktoberfest Brașov: „Lucrările sunt în plină desfășurare în Bartolomeu. Cortul mare pentru este deja ridicat, iar Unchiul Hans se pregătește să fie gazda celui mai mare eveniment din Romania!” 2

Previous Story

Brașov. Radu Hossu, despre Cerbul de Aur: „Am văzut familii cu copii, am văzut doamne trecute de 35-40 de ani ce-i fredonau melodiile. Am văzut emoție, atmosferă, un artist elegant ce și-a respectat publicul ca și cum ar fi un concert de 100.000 de oameni. Știu că există și …”

Next Story

Deputatul Andronache Gabriel, PNL Brașov: „Astăzi a fost respinsă de către Parlament, în cvasiunanimitate, Legea grațierii inițiată în 2017 de Guvernul PSD-ALDE.Votul de astăzi este, fără îndoială, un succes al tuturor cetățenilor onești care au spus NU INFRACTORILOR, în stradă prin proteste și prin vot la referendumul convocat de Președintele Klaus Iohannis în 26 mai 2019 dar și al PNL care a cerut …”