Erwin Albu: „O zi istorica pentru județul Brașov: SEMNAREA CONTRACTULUI DE CONSTRUCTIE A AEROPORTULUI BRASOV…Ca persoana care am avut dubii in legătură cu reușita acestui obiectiv, mai adaug doar : “jos pălăria!”

Last Updated on august 21, 2019 Adrian-Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a semnat astăzi trei contracte de lucrări aferente celor mai importante direcții investiționale pe care le are în vedere administrația județeană: Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, modernizarea drumurilor județene și îmbunătățirea infrastructurii sanitare și de asistență din județul Brașov.

297.1 miIoane lei intră în infrastructura județului nostru de astăzi, prin proiecte vitale pentru dezvoltarea acestuia, anunță cei de la Consiliul Județean.

Erwin Albu: „O zi istorica pentru județul Brașov: SEMNAREA CONTRACTULUI DE CONSTRUCTIE A AEROPORTULUI BRASOV...Ca persoana care am avut dubii in legătură cu reușita acestui obiectiv, mai adaug doar : "jos pălăria!" 1

„Încep lucrările de proiectare și execuție la terminalul Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, după ce am depășit toate piedicile pe care le-am întâmpinat. Contractul are valoarea de 145.581.179,94 lei (inclusiv TVA), iar cele trei firme asociate au la dispoziție 12 luni pentru a executa prevederile contractului (trei luni pentru realizarea proiectului tehnic și nouă luni pentru execuția propriu-zisă a lucrărilor de construcții și instalații pentru Terminalul de pasageri al Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav. Aerogara va fi construită pe trei niveluri, cu o arie desfășurată de 11.780 mp, după o soluție arhitecturală realizată de celebrul arhitect brașovean #DorinȘtefan.

Drumul de sub munte intră în șantier. Valoarea contractului este de 141.594.653,28 lei (inclusiv TVA), iar perioada de implementare este de 33 de luni. Drumul străbate localitățile #ȘincaVeche, #Șercăița, #Bucium, #Mărgineni, #Sebeș, #Recea, #GuraVăii, #Lisa, #SâmbătadeSus, #Drăguș, #VișteadeSus, #Victoria, #UceadeSus. Pe lângă refacerea totală a carosabilului, vor fi modernizate și amenajate trotuare, stații transport public și refugii pentru pasageri, se vor realiza lucrări pentru scurgerea apelor pluviale, vor fi construite podețe transversale, podețe la drumurile laterale și podețe de acces, vor fi reabilitate opt poduri și vor fi construite șapte poduri noi.

„Reparații capitale, modernizare, eficientizare energetică a Unității de Asistență Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru” este cel de-al treilea proiect semnat astăzi. Valoarea proiectului este de 10.169.722,86 lei (inclusiv TVA), iar termenul de execuție este de 15 luni!
Proiectul prevede realizarea lucrărilor de reparații și consolidare, recompartimentare, modernizare și eficientizare energetică a pavilioanelor clădirii C1 de la Unitatea Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru.”

Erwin Albu, viceprimar Codlea, a scris pe Facebook: „O zi istorica pentru județul Brașov: SEMNAREA CONTRACTULUI DE CONSTRUCTIE A AEROPORTULUI BRASOV

Azi am participat, la invitatia presedintelui Consiliului Judetean Brasov @Adrian Ioan Vestea , la momentul semnarii contractului pentru constructia aeroportului.
Sa fie intr-un ceas bun si felicitari in primul rand domnului Vestea si echipei dumnealui.

Ca persoana care am avut dubii in legătură cu reușita acestui obiectiv, mai adaug doar : “jos pălăria!”

Previous Story

Brașov. George Scripcaru: „Nimeni nu poate concepe Cerbul de Aur în altă parte, iar ca locație, cu toate simulările pe care le-am făcut, tot Piața Sfatului este cea mai bună locație pentru un astfel de festival internațional de muzică. Toate aceste aparente…”

Next Story

Gara Brașov în administrarea Primăriei? Anunțul lui George Scripcaru