Erwin Albu: „Ma bucur sa anunț ca voi candida anul viitor pentru funcția de primar al municipiului Codlea susținut de PARTIDUL NATIONAL LIBERAL, FORUMUL GERMAN si UNIUNEA PENTRU CODLEA”

Last Updated on august 22, 2019 Erwin Albu, recent votat viceprimar la Codlea, și-a anunțat intenția de a candida l a funcția de primar al localității.

Erwin Albu: „Ma bucur sa anunț ca voi candida anul viitor pentru funcția de primar al municipiului Codlea susținut de PARTIDUL NATIONAL LIBERAL, FORUMUL GERMAN si UNIUNEA PENTRU CODLEA.

Erwin Albu: „Ma bucur sa anunț ca voi candida anul viitor pentru funcția de primar al municipiului Codlea susținut de PARTIDUL NATIONAL LIBERAL, FORUMUL GERMAN si UNIUNEA PENTRU CODLEA” 1

In echipa energica cu Adrian Ioan Vestea , actualul (si viitorul) presedinte al Consiliului Judetean Brasov, vom face multe lucruri bune si necesare pentru comunitate.

E de salutat si cum s-au asezat lucrurile la Codlea, unde in acest mandat a invins ratiunea, lipsa de orgolii si interesul cetateanului si vreau sa multumesc public fostului primar Muntean Catalin George pentru hotararea luata de a ma sprijini in viitor si de a gasi compromisul bun, fara piedici din trecut, ca sa facem treaba pentru toti codlenii.

Marius Suranyi si Bogdan Octavian, colegii mei consilieri locali ai Aliantei UPC+Forumul German, merita evidentiati ca au reusit prin diplomatia lor sa netezeasca si sa uneasca fortele noastre politice, acolo unde mai ieri era mai degraba de negandit asa ceva.

Pentru Codlea si codleni!”

Previous Story

(Foto) George Boroda: „În Brașov facem un Mall. Știu ca e un proiect care a stârnit furia unora : acest proiect generează trafic și se poate transforma într-o insula de căldură. Dar 2000 de angajați, o mare parte dintre ei vor lucra în cei 25 mii mp de birouri clasa A, vor ridică economia locală. Studenții vor avea …”

Next Story

Aeroportul Brașov. Corneliu Teposu: „În 3 octombrie se vor face cinci ani de când s-a inaugurat cu mare fast pista aeroportului de la Brașov. Eu, unul, sunt sceptic că Consiliul Județean Brașov are banii să finalizeze investiția, sunt sceptic că vor obține bani de la guvern, iar celălalt e…”