Brașov. Mergi? Festivalul „Cavalerii Teutoni se întorc în Cetatea Feldioara”

Last Updated on august 30, 2019 Cavalerii Teutoni se întorc pentru al IX-lea an consecutiv în Feldioara, în perioada 7-8 septembrie.

„Avem trupe de reconstituire istorică din Sighişoara şi Alba Iulia. În cetate vor fi cavaleri călare şi domniţe. Cavalerii vor face demonstraţii de lupte medievale. De asemenea, vor fi prezenţi meşteşugari locali, pentru cei mici se vor pregăti ateliere”, anunță primarul comunei, Sorin Taus, citat de bzb.ro.

Brașov. Mergi? Festivalul „Cavalerii Teutoni se întorc în Cetatea Feldioara” 1

„Duminică va susţine un recital Nicolae Furdui Iancu, iar seara va fi încheiată de trupa Phoenix”, a anunţat primarul.

Festivalul se va desfăşura în Cetatea Feldioara şi în curtea Bisericii Evanghelice. Activităţile fac parte dintr-un proiect mai amplu, „Cetatea Vie – Zilele Porţilor deschise în Cetatea Marienburg – Feldioara”, cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov prin programul de finanţare a evenimentelor culturale.

„Chiar dacă a fost deschisă anul trecut, Cetatea Feldioara a devenit un reper important pentru turismul din judeţul Braşov. În perioada august 2018 – august 2019, cetatea a fost vizitată de 20.000 de turişti”, a încheiat primarul.

Previous Story

Brasov. Protestul mămicilor. 120 de copii nu mai pot intra într-o grădiniță

Next Story

Foto Brașov. Domnul Constantin. Adună gunoaiele aruncate de localnici sau turiști la Lacul Noua. Lucian Pasca: „Întrucât nu este plătit pentru asta, deci o face din bun simț, respect, altruism și spirit civic …”