Brașov. A apelat la o ”ghicitoare” în stația de autobuz. A pus toți banii și bijuteriile într-o batistă. Ghicitoare i-a legat femeii batista de bluză în spate şi i-a spus să nu umble la ea până acasă. A găsit doar pietricele

Last Updated on august 31, 2019 Unele persoane sunt de o naivitate ieșită din comun. Să accepți să pui toți banii și bijuteriile într-o batistă pe care ghicitoare ți-o leagă de spate iar acasă să descoperi că ai pietricele în loc de bani și bijuterii.. este greu de înțeles o asemenea naivitate.

O femeie din Braşov a rămas fără bijuterii, dar şi fără banii pe care îi avea în portofel, după ce a căzut pradă unei aşa-zise ghicitoare, anunță Stirile Pro Tv.

Individa i-a cerut să pună toate lucrurile de valoare într-o batistă pe care a avut voie să o desfacă doar acasă. Femeia a respectat instrucţiunile, dar la destinaţie a găsit în mica legătură doar nişte pietricele. Escroaca a fost, în cele din urmă, identificată.

Brașov. A apelat la o ”ghicitoare” în stația de autobuz. A pus toți banii și bijuteriile într-o batistă. Ghicitoare i-a legat femeii batista de bluză în spate şi i-a spus să nu umble la ea până acasă. A găsit doar pietricele 1
(foto arhiva)

Înşelăciunea a avut loc ziua în amiaza mare. Păgubita aştepta autobuzul într-o staţie din Braşov, când o necunoscută i-a spus că pare abătută şi i-a promis că-i va ghici viitorul şi va alunga, prin farmec, toate necazurile ce o pândesc.

A dus-o într-un loc ferit şi a convins-o să pună în batistă cerceii, inelele, lanţul de aur de la gât, dar şi toţi banii pe care îi avea la ea, în total, o mică avere de circa 4500 de lei.

Ulterior, aşa-zisa ghicitoare i-a legat femeii batista de bluză în spate şi i-a spus să nu umble la ea până acasă.
După ce şi-a dat seama că a fost înşelată, victima a anunţat poliţia, iar suspecta a fost prinsă. Este vorba de o femeie de 57 de ani din Argeş, care va fi cercetată sub control judiciar.

Previous Story

Foto Brașov. Domnul Constantin. Adună gunoaiele aruncate de localnici sau turiști la Lacul Noua. Lucian Pasca: „Întrucât nu este plătit pentru asta, deci o face din bun simț, respect, altruism și spirit civic …”

Next Story

Brașov. Sorin:„Atenție urs la lacul Noua in zona de grătar”. Oana: „Sunt ca si acasă!.. Ce sa facă si ei, înainte aveau pădure si rar se aventurau oamenii. Acum drumul pana la Fântâna hotilor este asfaltat!”