Brașov. Update. Medic despre bărbatul care a căzut de la etajul 7 al unui bloc din Avantgarden

Last Updated on iulie 3, 2019 Un bărbat a fost internat de urgență marți seara după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc din Avantgarden

„Prezintă politraumatism prin cădere de la înălțime, fracturi multiple”, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, Marius Leonte, precizând că pacientul este internat la Terapie Intensivă și este conștient.

Printre altele, pacientul prezintă fracturi la nivelul piramidei nazale, fractură la coloană (fără interesare măduvă) și la peroneu. De asemenea, are un mic hematom la splină, informează mytex.ro.

Știre Inițială
Marți seară un bărbat a căzut de la etajul 7 al unui bloc din Avantgarden. Se pare că a supraviețuit dar cu răni destul de grave. El ar fi căzut pe gardul viu din fața blocului, fapt ce a mai atenuat din căderea liberă.

Realitatea De Brasov: „Persoana cazuta de la etajul al saptelea al unui bloc din zona Avantgarden! S-a deplasat la fata locului un echipaj SMURD. Victima este un barbat de 41 de ani, politraumatizat, inconstient, care a fost transportat la spital”.

Brașov. Update. Medic despre bărbatul care a căzut de la etajul 7 al unui bloc din Avantgarden 1

Ioana Chirtoaca: Persoana care a căzut de la et 7 era in stare conștientă, a fost apt sa răspundă întrebărilor polițiștilor si chiar își putea mișca mana si piciorul drept… cu siguranță traumatismele interne sunt foarte mari, așa ca nu putem decat sa ne rugam pentru el sa supravietuiasca ! Doamne ajuta !

Paraschivescu Cristian: Noroc ca a căzut pe gardul de la parter si a mai atenuat impactul cu trotuarul!

Previous Story

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea, explicații după ce CNSC i-a anulat rezultatul licitației privind Terminalul. Deoarece am promis că indiferent de situația în care ne aflăm voi informa…”

Next Story

Accident Brașov. Două persoane la spital după ce două autoturisme s-au ciocnit pe Griviței. Ce spune ISU