Brașov. PSD blochează autobuzele RATBV să ajungă la Codlea, Râșnov, Zărnești, Hărman, Prejmer, Feldioara, Hălchiu, Vulcan, Săcele, Predeal, Tărlungeni, Vama Buzăului, Budila, Teliu. Deputatul Andronache Gabriel, PNL Brașov: „Guvernul Dăncilă a făcut-o de oaie…din nou!”

Last Updated on iulie 1, 2019 PSD iubește așa de mult Brașovul încât blochează autobuzele RATBV să ajungă la Codlea, Râșnov, Zărnești, Hărman, Prejmer, Feldioara, Hălchiu, Vulcan, Săcele, Predeal, Tărlungeni, Vama Buzăului, Budila, Teliu. Viorica a dat o Ordonanța de Urgență vineri seara prin care licențele de transport existente se prelungesc automat pentru 4 ani. Asta înseamnă că autobuzele Codreanu nu vor putea fi înlocuite de autobuzele noi RATBV!

Deputatul Andronache Gabriel, PNL Brașov: „Guvernul Dăncilă a făcut-o de oaie…din nou!
Vineri a fost publicată în Monitorul Oficial al României, o reglementare pe care au adoptat-o săptămâna trecută, respectiv Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.51/2019 care distruge DEZVOLTAREA TRANSPORTULUI PUBLIC METROPOLITAN DE PERSOANE.

Brașov. PSD blochează autobuzele RATBV să ajungă la Codlea, Râșnov, Zărnești, Hărman, Prejmer, Feldioara, Hălchiu, Vulcan, Săcele, Predeal, Tărlungeni, Vama Buzăului, Budila, Teliu. Deputatul Andronache Gabriel, PNL Brașov: „Guvernul Dăncilă a făcut-o de oaie...din nou!” 1

Abia începuse să apară în Brașov și în București și iată, niște personaje sinistre din Guvern, s-au gândit că trebuie eliminat.
Pricipalul vinovat este ministrul Cuc care numai pentru această grozăvie ar trebui să demisioneze imediat.

IATĂ ARTICOLUL DIN OUG 51/2019 CARE BLOCHEAZĂ DEMERSURILE PENTRU DEZVOLTAREA TRANSPORTULUI METROPOLITAN PÂNĂ ÎN 2023:

„Articolul VIII – (1) Valabilitatea actualelor programe de transport judeţean şi după caz, a licenţelor de traseu pentru transportului rutier contracost de persoane prin servicii regulate, la nivel judeţean se prelungeşte până la data de 30.06.2023.”

O asemenea grozăvie legislativă nu am mai văzut de mult!
SOLICIT GUVERNULUI ROMÂNIEI SĂ ABROGE IMEDIAT OUG 51/2019!

Și o întrebare de final pentru autorii reglementării: halatul cât a costat!? Cât a costat halatul?”

 

Potrivit unui articol al ordonanței, publicat în Monitorul Oficial de joi, „la solicitarea operatorilor de transport care deţin licenţe valabile la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, cuprinse în programul de transport de persoane prin servicii regulate, Autoritatea Rutieră Română – A.R.R. prelungeşte, cu plata tarifului aferent, licenţele de traseu, în condiţiile art. V, pentru autobuzele deţinute şi nominalizate pe traseul respectiv, în baza de date a Autorităţii Rutiere Române – A.R.R., la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă”, anunță bizbrasov.ro.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Simona: „Brașov. Orașul de la poalele Tâmpei e un fel de El Dorado pentru mai toți locuitorii tarii, obosiți fie de micimea așezării lor, fie de aglomerația sufocanta si stresul din capitala. Spre deosebire de El Dorado însă, Brașovul …”

Next Story

Brașov. Astăzi se deschide noul Spital Sf. Constantin. Medicul Bogdan Moldovan: „Ca sa nu fiu acuzat ca fac doar scandal, iata o veste buna: s-a primit autorizatia de la MS si de luni 01.07.19 functionam la turatie maxima in noua locatie din Darste, cu toate sectiile inclusiv Oncologia. Va asteptam cu drag!”