Brașov. Elena: „Care e vinovatul? Se da situația următoare: cineva de pe banda de lângă ax (care vrea sa o ia înainte pe Zizinului) intra în cel de pe banda din mijloc (care vrea sa facă la stânga pe Toamnei)”

Last Updated on iulie 4, 2019 Sensurile giratorii din Brașov dau mari bătăi de cap șoferilor. Un caz special îl prezintă și cel de Pe Toamnei/Zizin.

Pe grupul de Facebook Ce iti trebuie, frate? Brasov, Hotnogu Alexandra Elena a scris: „Se da situația următoare: cineva de pe banda de lângă ax (care vrea sa o ia înainte pe Zizinului) intra în cel de pe banda din mijloc (care vrea sa facă la stânga pe Toamnei) Care e vinovatul?
Brașov. Elena: „Care e vinovatul? Se da situația următoare: cineva de pe banda de lângă ax (care vrea sa o ia înainte pe Zizinului) intra în cel de pe banda din mijloc (care vrea sa facă la stânga pe Toamnei)” 1
Luând în calcul și marcajele și semnalizarea corectă a celui de pe mijloc. Ms mult”

Ciprian Mircea Manescu: 1. Cel de langa ax ( banda 4) , daca dorea sa mearga pe Zizinului trebuia sa se incadreze pe banda 1, cel mult banda 2.
2. Cel ce merge pe Toamnei, in giratoiu este pozitionat corect pe banda din mijloc (banda 2).
3. Cel de langa ax l( banda 4) a iesirea catre Ziziinului trebuie sa acorde prioritate de dreapta celui care merge pe Toamnei (banda 2).
4. Cel de langa ax ( banda 4) a iesirea catre Ziziinului schimba banda si intra in Zozzinului in banda 3. Cel care schimba banda este vinovat ca nu a dat prioritate si nu s a asigurat
CLAR CEL DE LANGA AX ESTE DE VINA !

Gabytzu Cocoricea: „Asa se circula in acel sens pentru cei ce nu stiu;-)
Brașov. Elena: „Care e vinovatul? Se da situația următoare: cineva de pe banda de lângă ax (care vrea sa o ia înainte pe Zizinului) intra în cel de pe banda din mijloc (care vrea sa facă la stânga pe Toamnei)” 2

Sever Urduzan: Cel care intră acordă prioritate celui care circulă – de aici prioritatea de stânga, care nu apare în articolul de lege; Pentru cei care circulă se aplică prioritatea de dreapta, ca pe o stradă obişnuită – adică are prioritate cel aflat pe banda exterioară; nu poţi face dreapta din interiorul sensului fără să schimbi banda, deci semnalizezi şi acorzi prioritate de dreapta; semnalizezi permanent ce manevră vrei să faci, chiar dacă mergi înainte, (pentru a doua ieşire ai de semnalizat stânga apoi dreapta, pentru prima la dreapta semnalizezi dreapta şi te strecori); viteza maximă este de 30km/oră. Trebuie respectată şi intrările benzilor în sens, dar prea puţini o fac.

Gabriel Gabie Mihai: aici in situatia data . 98% din participantii la trafic gresesc incadrarea. deoarece . del a semafor pleaca doua benzi care au cedeaza . 3 respectiv 4 . cand pleci de la semafor de pe banda 3 si mergi spre zizinului normal ar trebui sa se incadreze toata lumea pe prima banda in zizinului .cei de pe banda 4 pe banda 2 in zizinului si tot asa

Previous Story

Accident Brașov. Două persoane la spital după ce două autoturisme s-au ciocnit pe Griviței. Ce spune ISU

Next Story

Mihai Codruț Nanu: „Brașovul este al doilea cel mai îmbătrânit oraș din România după Brăila….de partea cealaltă cartierul nou din Tractorul care crește ca Făt Frumos, Avantgarden Bartolomeu. Cartierele noi din zona metropolitană nu le…”