Brașov. Control la taximetriştii de la Gara Mare. Următorul control va fi peste 5 ani? „Am găsit maşini fără ITP, fără informaţiile minime obligatorii pentru clienţi, cum este cazul tariful sau ecusonului sau licenţei. De asemenea, am găsit…”

Last Updated on iulie 25, 2019 Comisarii de la „Protecţia Consumatorului” şi poliţiştii de la „Rutieră” şi inspectorii Primăriei Braşov au verificat taxiurile de la Gară. Următorul control va fi peste 5 ani?

„Comisarii au solicitat curse şi au fost refuzaţi. Unii şoferi au spus că nu merg până la Direcţia Fiscală, sau au refuzat pur şi simplu cursa. De altfel, refuzul efectuării curselor a fost principala problemă constatată. Ulterior, s-a trecut la un control al tuturor documentelor necesare desfăşurării activităţii.

Am găsit maşini fără ITP, fără informaţiile minime obligatorii pentru clienţi, cum este cazul tariful sau ecusonului sau licenţei. De asemenea, am găsit truse medicale expirate chiar şi din anul 2017”, a declarat şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Braşov, Sorin Susanu, citat de bzb.ro.

Acesta a afirmat că pentru aceste nereguli, şoferii riscă amenzi ce pot ajunge la 30.000 lei, în funcţie de gravitatea faptei.

Pe de altă parte, Sorin Susanu a amintit că „potrivit legislaţiei, consumatorii pot fi refuzaţi doar în cazul în care sunt într-o stare avansată de ebrietate sau are o vestimentaţie extrem de murdară. De asemenea, consumatorul nu trebuie să plătească dacă nu primeşte bon fiscal”.

Pe Facebook, Simona Butacu a scris: „Brașov, “model” de administrație Așa NU, administrație #PNL !!!
Am hotărât împreună cu prietenele mele sa plecam weekendul trecut la Brașov.

Pentru a evita aglomerația de pe DN1 am decis sa plecam cu trenul . După 2 ore si 30 de minute de sauna, am ajuns in gara Brașov, hotărâte sa găsim un taxi care sa ne ducă spre hotel. Absolut imposibil !!!

Brașov. Control la taximetriştii de la Gara Mare. Următorul control va fi peste 5 ani? „Am găsit maşini fără ITP, fără informaţiile minime obligatorii pentru clienţi, cum este cazul tariful sau ecusonului sau licenţei. De asemenea, am găsit...” 1

Am fost întâmpinate de niște “domni” care parca tocmai se pregăteau sa intre in ringul de K1, foarte “bronzați” si “politicoși”… ne-au spus ca fac doar curse extreme si daca totuși insistam sa mergem in Brașov, ei nu mai pornesc aparatul… la 10 metri de galanții domni taximetriști era un echipaj de politie, preocupat de orice altceva in afara de a monitoriza si eventual de a sancționa bișnița transportatorilor autorizați. Evident si pentru asta, vina este a administrației Firea🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ne-am urcat in uber si in drum spre hotel am încercat sa ne oprim la Carmen, prietena mea care are o florărie pe strada Iuliu Maniu ! Ghinion, din nou, cum ar spune colegul de partid al domnului primar din Brașov !!!

Parcarea din fata florăriei, extrem de utila pentru oamenii care locuiesc in zona, dar si pentru comercianții care desfășoară o activitate acolo, a dispărut peste noapte si s-a transformat într-un “parc“ total inestetic si inutil, așa cum se poate vedea in poze. Fără nicio consultare publica, fără sa tina cont de locuitorii din zona sau de antreprenorii cărora le ruinează afacerile, domnul primar a dispus după bunul plac si fără nicio logica, distrugerea parcării .

Brașov. Control la taximetriştii de la Gara Mare. Următorul control va fi peste 5 ani? „Am găsit maşini fără ITP, fără informaţiile minime obligatorii pentru clienţi, cum este cazul tariful sau ecusonului sau licenţei. De asemenea, am găsit...” 2

Am speranța ca in 2020 prietenul meu, Marius Dunca va avea un cuvânt important de spus si va reuși sa schimbe aceasta administrație total ineficienta si nefuncțională !!!”

Previous Story

Brașov. Caravana Metropolis ajunge din nou în Piața Sfatului. Ce filme poți vedea

Next Story

Cetatea Brașovului, a nimănui. Ceartă Prefect vs George Scripcaru. Rasaliu Marian: „Primarul municipiului Brașov, ori a intrat în campanie electorală şi atacul nefondat este singura armă pe care o are la dispoziţie, ori nu ascultă ce i se spune din partea specialiştilor din Primărie, care ştiu să interpreteze corect legea. Cât priveşte Cetatea Braşovului, Scripcaru George ştie foarte bine că …”