Update. Reacția CFR. De ce sunt aglomerate trenurile Brașov-București. O femeie a leșinat în tren din cauza aglomerării și a căldurii

Last Updated on iulie 8, 2019 Dacă aveți de gând să mergeți cu trenul în această perioadă trebuie să vă gândiți bine. Trenurile sunt supraaglomerate iar compania CFR ridică doar din umeri. Nu au vagoane.

Vitalie Cojocari: „Aseară vă arătam aglomerația din trenul Brașov – București (poze). Spuneam că astăzi voi întreba la CFR Călători ce s-a întâmplat?
Mai jos răspunsul. Pe scurt, CFR Călători recunoaște că este la capacitate maximă de transport. Așa cum anticipam.

De la mine pot să adaug că astfel de situații nu sunt rare și nici nu vor dispărea. Din păcate, flota CFR nu se îmbunătățește de la an la an, ci se topește ca un bulgăre de zăpadă la 40 de grade.

”În sezonul estival, într-o zi de duminică, pe ruta Brașov – București Nord circulă 20 de trenuri, dintre care un număr de patru garnituri sosesc în stația București Nord începând cu ora 22:00.

Pentru a prelua creșterea de trafic dinspre Brașov spre București Nord, din cursul zilei de 7 iulie, a fost suplimentată cu 323 de locuri capacitatea a trei trenuri cu sosiri la orele cele mai solicitate.

Trenul Regio 3012 Brașov – București Nord (sosire 22:24) a circulat în data de 7 iulie 2019 cu 2 vagoane etajate având un număr de 225 de locuri pe scaune și au fost emise și bilete fără loc rezervat, numai cu acordul pasagerilor care au fost informați în prealabil. Precizăm că instalația de climatizare a fost funcțională, însă în condiții de surpaaglomerare aceasta are un randament scăzut.

Pe întreaga perioadă a sezonului estvial, CFR Călători are în circulație capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă.”

Pe Facebook, Stefania Vasiliu: „Cine este director la CFR? Sa il sune careva sa il intrebe de ce duminica seara trenul de la Brasov la Bucuresti are DOAR 2 VAGOANE?!! Abia am urcat si stam claie peste gramada. E oribil de cald. O doamna a lesinat!!!! La Campina a ramas multa lume pe peron inclusiv 2 biciclisti.
Update. Reacția CFR. De ce sunt aglomerate trenurile Brașov-București. O femeie a leșinat în tren din cauza aglomerării și a căldurii 1

Update. Reacția CFR. De ce sunt aglomerate trenurile Brașov-București. O femeie a leșinat în tren din cauza aglomerării și a căldurii 2

Suntem in Evul Mediu
Trenul R 3012 🤕🤕🤕🤕”

Previous Story

(Foto) Brașovul mâzgălit. Nelu Corbu: „. Personal am fost întrebat de către niște turiști din Spania de ce se permite vandalizarea clădirilor istorice din centru. Iertata-mi fie reticenta de a nu ma …”

Next Story

Foto Brașov. Cum a dispărut un parc pentru a face loc unei parcări și mașinilor. Primăria a tăiat toți castanii din zonă. Steffen Schlandt: „A fost o dată, de demult, un parc al poporului …”