(Foto/Video) Tornadă în Prejmer, Brașov?!

Last Updated on iunie 4, 2019 Brașovul a fost astăzi la un pas să intre în rândul zonelor cu fenomene extreme violente, cu tornadă.

În termeni meteorologici este vorba de un fuior de tornadă, iar imaginile au fost postate pe internet și au fost vizualizate deja de mii de internauți, anunță RTV.

Sima Rolf: „Tornada la Prejmer
(Foto/Video) Tornadă în Prejmer, Brașov?! 1 (Foto/Video) Tornadă în Prejmer, Brașov?! 2 (Foto/Video) Tornadă în Prejmer, Brașov?! 3 (Foto/Video) Tornadă în Prejmer, Brașov?! 4

De data aceasta fenomenul a fost vizibil în județul Brașov. În imaginile postate de un localnic pe internet se poate observa cum un vârtej s-a format din nori și a persistat câteva minute, fără să atingă pământul.

Fuiorul de tornadă a fost surprins la Prejmer în județul Brașov, acolo unde a fost o avertizare de tip cod galben de vreme rea până marţi dimineață la ora 10:00. În doar câteva ore filmarea a devenit virală pe internet, aceasta fiind vizualizată de peste 11.000 de persoane.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Accident Brașov. Copil lovit pe trecerea de pietoni. Ce spune Poliția

Next Story

Primăria Brașov, ultimatum pentru dezvoltatorii din Tractorul. Fie prezintă un grafic de lucrări pentru străzi, fie riscă suspendarea autorizațiilor de construcție