Foto Brașov. Scările Primăriei Codlea au fost reparate pe bază de voluntariat. Erwin Albu: „Mulțumesc. Pentru voluntariat domnului Mihai Mantu si pentru coparticiparea la donația financiara domnului Dorin Saramet si firmei Lingemann pentru procurarea materialelor la preț redus de la firma Taiss Codlea. Sa nu uitam, Spitalul Municipal Codlea si …”

Last Updated on iunie 28, 2019 Scările Primăriei Codlea au fost reparate pe bază de voluntariat. Viceprimarul Erwin Albu a cerut zilele trecute ajutorul locuitorilor din oraș pentru reparații.

Erwin Albu: „Donație pentru oraș. Rezolvat. #VoluntarCodlea
Nu ne mai facem de rușine pana scările primăriei intra in reparații conform procedurilor oficiale.

Foto Brașov. Scările Primăriei Codlea au fost reparate pe bază de voluntariat. Erwin Albu: „Mulțumesc. Pentru voluntariat domnului Mihai Mantu si pentru coparticiparea la donația financiara domnului Dorin Saramet si firmei Lingemann pentru procurarea materialelor la preț redus de la firma Taiss Codlea. Sa nu uitam, Spitalul Municipal Codlea si ...” 1 Foto Brașov. Scările Primăriei Codlea au fost reparate pe bază de voluntariat. Erwin Albu: „Mulțumesc. Pentru voluntariat domnului Mihai Mantu si pentru coparticiparea la donația financiara domnului Dorin Saramet si firmei Lingemann pentru procurarea materialelor la preț redus de la firma Taiss Codlea. Sa nu uitam, Spitalul Municipal Codlea si ...” 2 Foto Brașov. Scările Primăriei Codlea au fost reparate pe bază de voluntariat. Erwin Albu: „Mulțumesc. Pentru voluntariat domnului Mihai Mantu si pentru coparticiparea la donația financiara domnului Dorin Saramet si firmei Lingemann pentru procurarea materialelor la preț redus de la firma Taiss Codlea. Sa nu uitam, Spitalul Municipal Codlea si ...” 3 Foto Brașov. Scările Primăriei Codlea au fost reparate pe bază de voluntariat. Erwin Albu: „Mulțumesc. Pentru voluntariat domnului Mihai Mantu si pentru coparticiparea la donația financiara domnului Dorin Saramet si firmei Lingemann pentru procurarea materialelor la preț redus de la firma Taiss Codlea. Sa nu uitam, Spitalul Municipal Codlea si ...” 4 Foto Brașov. Scările Primăriei Codlea au fost reparate pe bază de voluntariat. Erwin Albu: „Mulțumesc. Pentru voluntariat domnului Mihai Mantu si pentru coparticiparea la donația financiara domnului Dorin Saramet si firmei Lingemann pentru procurarea materialelor la preț redus de la firma Taiss Codlea. Sa nu uitam, Spitalul Municipal Codlea si ...” 5 Foto Brașov. Scările Primăriei Codlea au fost reparate pe bază de voluntariat. Erwin Albu: „Mulțumesc. Pentru voluntariat domnului Mihai Mantu si pentru coparticiparea la donația financiara domnului Dorin Saramet si firmei Lingemann pentru procurarea materialelor la preț redus de la firma Taiss Codlea. Sa nu uitam, Spitalul Municipal Codlea si ...” 6 Foto Brașov. Scările Primăriei Codlea au fost reparate pe bază de voluntariat. Erwin Albu: „Mulțumesc. Pentru voluntariat domnului Mihai Mantu si pentru coparticiparea la donația financiara domnului Dorin Saramet si firmei Lingemann pentru procurarea materialelor la preț redus de la firma Taiss Codlea. Sa nu uitam, Spitalul Municipal Codlea si ...” 7 Foto Brașov. Scările Primăriei Codlea au fost reparate pe bază de voluntariat. Erwin Albu: „Mulțumesc. Pentru voluntariat domnului Mihai Mantu si pentru coparticiparea la donația financiara domnului Dorin Saramet si firmei Lingemann pentru procurarea materialelor la preț redus de la firma Taiss Codlea. Sa nu uitam, Spitalul Municipal Codlea si ...” 8

Mulțumesc. Pentru voluntariat domnului Mihai Mantu
si pentru coparticiparea la donația financiara domnului Dorin Saramet si firmei Lingemann pentru procurarea materialelor la preț redus de la firma Taiss Codlea.
Sa nu uitam, Spitalul Municipal Codlea si atâtea alte obiective prin oraș tot prin munca voluntara s-au făcut. Vom face Biroul de Voluntariat la Primăria Codlea in curând pentru si mai mult voluntariat cu folos in oraș.

Previous Story

Vot Diaspora. Andronache Gabriel, deputat PNL Brașov: „Joi am concretizat în Comisia de modificare a legilor electorale solicitările românilor care trăiesc în străinătate referitoare la exercitarea dreptului la vot. Proiectul elaborat joi …”

Next Story

(Video) Uwe D. Leonhardt: „Altă nebunie tipic românească. La Brașov vor să distrugă Parcul Central, la Sinaia “doar” 2000mp de pădure și să construiască exact între două clădiri monumente istorice…”