Erwin Albu: „Daca astăzi Compania Apa Brașov nu începe serios remedierea problemei de la intersecția Freziei-9 Mai am dispus prima amenda de 8.000 de lei. Si voi continua. Spalare de rufe in public pe Facebook – Un mesaj scurt catre Compania Apa Brasov”:

Last Updated on iunie 25, 2019 Viceprimarul din Codlea, Erwin Albu, este nemulțumit de activitatea Companiei APA și o amenință cu o primă amendă de 8.000 de lei.

Erwin Albu: „Daca astăzi Compania Apa Brașov nu începe serios remedierea problemei de la intersecția Freziei-9 Mai am dispus prima amenda de 8.000 de lei. Si voi continua.

Erwin Albu: „Daca astăzi Compania Apa Brașov nu începe serios remedierea problemei de la intersecția Freziei-9 Mai am dispus prima amenda de 8.000 de lei. Si voi continua. Spalare de rufe in public pe Facebook - Un mesaj scurt catre Compania Apa Brasov”: 1

Spalare de rufe in public pe Facebook –
Un mesaj scurt catre Compania Apa Brasov:

Sper ca de saptamana aceasta sa incepeti sa tratati Codlea asa cum se cuvine si sa interveniti prompt si calitativ la lucrarile necesare pe domeniul public si care sunt in sarcina dvs. Este inadmisibil sa continue lucrurile asa si sa asteptam cu nemiluita remedierile necesare.
Daca nu, voi sti ce am de facut in continuare, in apararea interesului codlenilor.

(Mesajul acesta va ajunge si pe cale oficiala la reprezentantii Companiei Apa Brasov)”

Previous Story

Spitalul Regional Brașov, o nouă etapă. Medicul Florin Orțan: „Și pot fi acuzat fără probleme că nu ratez prilejul de a lăuda Guvernul pe care, că parlamentar, îl susțin din Senatul României. Ministerul Sănătății, prin neobosita Sorina Pintea lucrează în toate spitalele brașovene. Vorbim despre…”

Next Story

Brașov. Blocaj de la București. Tudor Benga, USR: „Știu de situația de la noul spital Sf Constantin și sunt foarte preocupat de problemă. Îmi scriu numeroși brașoveni despre faptul că zeci de bolnavi, unii cu urgențe medicale foarte serioase, sunt blocați fără nici o perspectivă despre când anume vor …”