Brașov. Spitalul din Codlea va avea CT (computer tomograf). Primarul Cîmpeanu Mihai: „Ministerul Sănătății a alocat suma necesară, la care administrația publică locală va participa cu 10%”

Last Updated on iunie 5, 2019 Noul primar al localității Codlea, Cîmpeanu Mihai, a anunțat că spitalul local va primi un CT cu fonduri e la ministerul Sănătății (90%)

Cîmpeanu Mihai: „Vom avea CT (computer tomograf) la Spitalul Codlea.
Ministerul Sănătății a alocat suma necesară, la care administrația publică locală va participa cu 10%.

Brașov. Spitalul din Codlea va avea CT (computer tomograf). Primarul Cîmpeanu Mihai: „Ministerul Sănătății a alocat suma necesară, la care administrația publică locală va participa cu 10%” 1

Deși inițial au existat discuții cu privire la această necesitate, fundamentarea doamnei doctor Claudia Coste, manager al spitalului, a convins ministerul că avem nevoie de CT la Codlea.

Urmează ca în ședința de consiliu local să aprobăm rectificarea bugetară pentru spital”.

Spitalul Municipal CODLEA a fost dat in folosinta in anul 1980, ca o unitate spitaliceasca noua, beneficiind la acea data de tot ce era mai modern in domeniul constructiilor cat si aotarii.

Previous Story

Brașov. Dr. Călin Pavel Cobelschi este vechiul/noul menager al Spitalului Județean. Adrian Veștea: „Este o mare responsabilitate pentru dr. Cobleschi, însă am încredere în capacitățile sale manageriale. Sunt convins că…”

Next Story

Brașov. Erwin Albu, viceprimar Codlea, inspecție la asfaltare. „Se repara asfaltul prin municipiu. Va anunt ca receptia lucrarilor de asfaltare se va face la fata locului la anumite intervale de timp si ca am transmis…”