Brașov. Hypermarketurile Auchan închise brusc! „Întreaga noastră echipă lucrează intens la …”

Last Updated on iunie 28, 2019 Magazinele Auchan, din cartierele Tractorul și Bartolomeu, au fost închise temporar astăzi, după ce au apărut probleme cu sistemele de plată.

Hypermarketurile și-au deschis porțile la prima oră, însă accesul clienților a fost oprit apoi din cauza unor probleme cu sistemele de plată, transmite realitateadebrasov.net.

Brașov. Hypermarketurile Auchan închise brusc! „Întreaga noastră echipă lucrează intens la ...” 1

„În momentul de față, ne confruntăm cu o serie de defecțiuni tehnice care fac ca sistemele din unele magazine Auchan să funcționeze intermitent. Pentru a nu impacta experiența clienților, activitatea magazinelor afectate de incident a fost suspendată temporar, până la remedierea problemelor.

Întreaga noastră echipă lucrează intens la repunerea în funcțiune a sistemelor în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru inconveniente și vă mulțumim pentru înțelegere”, a fost mesajul reprezentanților companiei.

Previous Story

(Video) Uwe D. Leonhardt: „Altă nebunie tipic românească. La Brașov vor să distrugă Parcul Central, la Sinaia “doar” 2000mp de pădure și să construiască exact între două clădiri monumente istorice…”

Next Story

Brașov. Au început Zilele Codlea. Primarul Cîmpeanu Mihai: „Începând de astăzi și până duminică, 30 iunie, vă invit să ne bucurăm împreună la sărbătoarea noastră, a tuturor! Kronenfest – Zilele Municipiului Codlea, eveniment care se va desfășura în maialul codlean. După cum știți …”