Brașov. Erwin Albu, viceprimar Codlea, inspecție la asfaltare. „Se repara asfaltul prin municipiu. Va anunt ca receptia lucrarilor de asfaltare se va face la fata locului la anumite intervale de timp si ca am transmis…”

Last Updated on iunie 6, 2019 Erwin Albu și-a luat în serios noua funcție de viceprimar al municipiului Codlea. În această dimineață a trecut la inspectarea lucrărilor de asfaltare.

Erwin Albu: „Buna dimineata, Codlea!
Se repara asfaltul prin municipiu. Va anunt ca receptia lucrarilor de asfaltare se va face la fata locului la anumite intervale de timp si ca am transmis in calitate de viceprimar si presedinte al comisiei de receptie firmei Eurostrada ca acolo unde doar a plombat si nu a si frezat sau unde am informatii ca nu au facut ce trebuie, poate sa considere ca a sponsorizat orasul, iar in celelalte locuri vom urmari cu atentie garantia lucrarilor de 6 luni, 2 ani sau 5 ani, conform contractului semnat in aprilie a.c. pentru urmatorii 4 ani. In plus trebuie sa semnalizeze mai bine lucrarile.

Brașov. Erwin Albu, viceprimar Codlea, inspecție la asfaltare. „Se repara asfaltul prin municipiu. Va anunt ca receptia lucrarilor de asfaltare se va face la fata locului la anumite intervale de timp si ca am transmis...” 1 Brașov. Erwin Albu, viceprimar Codlea, inspecție la asfaltare. „Se repara asfaltul prin municipiu. Va anunt ca receptia lucrarilor de asfaltare se va face la fata locului la anumite intervale de timp si ca am transmis...” 2

Am mesageriile pline de poze si mesaje despre asfaltarile din aceste zile, cu intrebari si reclamatii. M-am sculat cu noaptea in cap sa le citesc si sa le triez, sa le printez pe unele si sa le inteleg, dar nu e usor. Va incurajez sa transmiteti sesizarile si (sau mai ales) pe calea procedurala la adresa oficiala contact@municipiulcodlea.ro, ca altfel angajatii primariei de la relatii cu publicul intra in somaj si au si dumnealor rostul lor si trebuie sa pastram niste proceduri ca institutia sa functioneze in folosul cetatenilor”.

Previous Story

Brașov. Spitalul din Codlea va avea CT (computer tomograf). Primarul Cîmpeanu Mihai: „Ministerul Sănătății a alocat suma necesară, la care administrația publică locală va participa cu 10%”

Next Story

Brașov. Centrul istoric va mai avea o zonă pietonală, 3,000 de metri pătrați