‎Carmen: „Primăria Brașov ce fel de angajați aveți? In acest moment această mașină a urcat pe trotuar la Stația Teatru Dramatic, a rupt din suport sigla de sus a magazinului care a căzut peste oameni și au …”

Last Updated on iunie 6, 2019 ‎O brașoveancă a transmis un mesaj în Primăriei Brașov în care reclamă modul cum lucrează cei de la Spații verzi.

‎Carmen Mioara: „In acest moment această mașină a urcat pe trotuar la Stația Teatru Dramatic, a rupt din suport sigla de sus a magazinului care a căzut peste oameni și au coborât și au început să se strige la oameni din stație care strigau sa se oprească.

‎Carmen: „Primăria Brașov ce fel de angajați aveți? In acest moment această mașină a urcat pe trotuar la Stația Teatru Dramatic, a rupt din suport sigla de sus a magazinului care a căzut peste oameni și au ...” 1

Primăria Brașov ce fel de angajați aveți?

Sigla a căzut în capul unei doamne ,resturile siglei peste picioarele noastre. Angajații striga la noi că de ce îi pozăm”.

Previous Story

Brașov. Claudiu Loghin: „Podul Tărlung, prăbușit în iunie 2018. Așa arată, după aproape un an”. Bine că l-au „reparat”

Next Story

Brașovul mai frumos. Primăria va ilumina arhitectural 6 obiective din Municipiul Brașov. Este vorba despre: clădirea Muzeului de Istorie Brașov, clădirea Primăriei Municipiului Brașov, Poarta Șchei, clădirea Casa Junilor, clădirea Operei Brașov, strada După Ziduri