Foto/Video Brașov. Mașină în flăcări pe B-dul Al. Vlahuță. Șoferul a scăpat cu viață la limită. Alte două autoturisme au luat foc

Last Updated on mai 7, 2019 Un șofer a fost la un pas de moarte după ce mașina s-a a luat foc în trafic. Incendiul s-a extins la alte două autoturisme.

Totul s-a întâmplat în această după-amiază pe B-dul Al. Vlahuță. Mașina s-a aprins dintr-o dată și în scurt timp aceasta s-a făcut scrum. Din cauza flăcărilor puternice și a vântului, incendiul a afectat alte două mașini parcate pe marginea străzii, anunță brasovtv.com.

Foto/Video Brașov. Mașină în flăcări pe B-dul Al. Vlahuță. Șoferul a scăpat cu viață la limită. Alte două autoturisme au luat foc 1 Foto/Video Brașov. Mașină în flăcări pe B-dul Al. Vlahuță. Șoferul a scăpat cu viață la limită. Alte două autoturisme au luat foc 2 Foto/Video Brașov. Mașină în flăcări pe B-dul Al. Vlahuță. Șoferul a scăpat cu viață la limită. Alte două autoturisme au luat foc 3 Foto/Video Brașov. Mașină în flăcări pe B-dul Al. Vlahuță. Șoferul a scăpat cu viață la limită. Alte două autoturisme au luat foc 4

Șoferul mașinii nu a fost rănit, acesta reușind să iasă la timp din mașină.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. Nelu Corbu: „ Buna dimineata la toata lumea, mai putin primarului, consiliului local si dezvoltatorului”…Marius: „Când te gândești că ai dat 5.000€ pe palma aia de noroi de sub mașină…”

Next Story

Brașoveanul Sorin Susanu închide cea mai mare piață din Timișoara! „Aceste conditii de depozitare sunt inacceptabile, vedeti ce e in acest spatiu…produsele sunt periclitate, nu mai sunt bune de consum…”