E din Brașov! L-au găsit pe șoferul care a circulat pe contrasens, în sensul giratoriu. Ce i-a făcut Poliția

Last Updated on mai 31, 2019 Zilele trecute, un șofer a fost filmat în sensul giratoriu Calea București-Saturn circulând pe contrasens. S-a spus la început că este un șofer din Anglia dar el este din Brașov.

„În urma vizualizării imaginilor, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Braşov s-au sesizat din oficiu, au efectuat verificări şi au identificat conducătorul auto. Acesta este un bărbat în vârstă de 67 de ani, din municipiul Braşov. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, iar ca măsură complementară i-au suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 60 de zile”, a confirmat pentru mytex.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Trusoul pentru nou-născut. George Scripcaru: „Aceste pachete conțin tot ceea ce este necesar pentru îngrijirea bebelușilor în primele 3 luni de viață, de la hăinuțe, prosop, păturică, la …”

Next Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „De data asta, fără nici cea mai mică legătură cu Ziua copilului… 1 iunie, ora 1.00 după miezul-nopții, aflați în așteptarea unui nou pacient cu arsuri grave transferat din Regiunea Centru și îndeplinind nu doar condițiile de …”