Brașov. Primii zgârie-nori, ridicaţi cu muncitori indieni. Ce salariu primesc

Last Updated on mai 11, 2019 Primii zgârie-nori din Braşov vor fi ridicaţi cu ajutorul muncitorilor indieni. 40 de persoane au ajuns joi seară, în România.

Cei 40 de muncitori indieni au sosit joi seară la Otopeni. Au fost aleşi pe sprânceană de un angajator din Braşov, pentru a construi cu ajutorul lor un uriaş ansamblu rezidenţial, informează observator.tv.

Brașov. Primii zgârie-nori, ridicaţi cu muncitori indieni. Ce salariu primesc 1

Străinii din ţările care nu fac parte din Uniunea Europeană trebuie plătiţi cel puţin cu salariul mediu pe economie, adică 3.000 de lei în mână. Dacă au o înaltă specializare legea obligă angajatorul să le dea de două ori mai mult.

Anne Marie Stavri, reprezentant firmă de recrutare: Vin pe un salariu chiar dublu-triplu faţă de cel din ţara lor. Marea lor problemă este că nu au unde lucra acolo. Noi avem, ne dezvoltăm, suntem în plină dezvoltare, avem nevoie de forţă de muncă, aşadar îi aşteptăm cu drag.

Un studiu efectuat anul trecut arăta că 81 la sută dintre angajatorii români au mari dificultăţi în a găsi salariaţi.

Suntem pe locul doi în lume, după Japonia, când vine vorba despre lipsa personalului calificat.

Previous Story

Foto Brașov. O femeia amenința că se aruncă de la etajul 8! ISU Brașov: „Intervenție dificilă pentru pompierii brașoveni !!! O femeie de aproximativ …”

Next Story

(Video) „Afară din Brașov” i s-a strigat lui Tăriceanu la „Marșul Demnității”, o jignire pentru memoria celor care au protestat în 1987 împotriva comuniștilor