Brașov. Un autobuz nou Menarini produs in Turcia s-a defectat. Ce spune conducerea RATBV

Last Updated on mai 25, 2019 Un autobuz nou Menarini produs in Turcia s-a defectat ieri și a fost trimis direct la garaj. RATBV spune că a fost o defecțiune la senzorul de la ușă.

RATBV SA: „Ne cerem scuze pentru situatia creata. Precizam ca situatia a fost cauzata de o problema la un senzor la o usa a autobuzului. Acesta a fost retras la garaj, iar problema s-a remediat in cel mai scurt timp posibil”.

Brașov. Un autobuz nou Menarini produs in Turcia s-a defectat. Ce spune conducerea RATBV 1

Brașovenii reclama si alte nereguli. Marcela Aldea‎: Multumesc pentru scoaterea autobuzului 32, directia Valea Cetatii – Gara, de la 8:46 de pe traseu. Iar am intarziat din cauza voastra. Si sa nu veniti cu raspunsuri de genul “plecati mai devreme, traficul, autobuze insuficiente, soferi putini etc.” Oricat de devreme as pleca tot la limita ajung. Din Racadau sau spre Racadau autobuzele nu respecta mai niciodata programul.

Daca tot afisati un program pe site, in statii, pe afisajul electronic de ce nu il respectati? Traficul? Chiar si la orele de varf Valea Cetatii si B-dul Muncii nu sunt aglomerate. Nebunia incepe de pe str. Carpatilor. Autobuze aveti acum, presupun ca si soferi, altfel nu cumparati atatea autobuze, nu? Dar astazi, efectiv ati retras din trafic autobuzul. A trecut prin statii cu afisajul “cursa speciala” .

‎Dorian Cristu: „O situatie des vazuta in capat Rulmentul. Soferii de autobuze, cu exceptia celor cu trolee ce tehnic e mai greu sa faca asta, cei care vin dinspre oras si vor sa mearga la garaj pun in pericol calatorii.

Opresc pe partea opusa a statiei capat, lasa calatorii sa coboare si se duc la garaj. Acea zona e de mare viteza a masinilor, un batran, o mama cu copil, cu carucior, cu plase, un om cu handicap se supun unui risc imens, trec stada si risca, sau fac un ocol destul de mare pana la trecerea pietonala.
Soferii pot in schimb intra in statie, apoi pot intoarce fara probleme spre garaj pt. ca au linie intrerupta.
Astept profesionalismul RAT”.

Previous Story

Brașov. Copil rănit de mamă, după ce s-a agăţat de maşină. A fost dus la disciplinare într-o zonă unde locuiesc persoane de etnie romă. Ce spune Poliția

Next Story

Brasov. Află unde votezi duminică, 26 mai. Cetățenii cu drept de vot din municipiul Brașov pot afla numărul și adresa secției de votare la care sunt arondați