(Last Updated On: April 12, 2019)

Jandarmii, când nu gazează femei, copii și bătrâni, fac și fapte bune. Un jandarm aflat în timpul liber a intervenit pentru a opri o infracțiune.

Jandarmeria Brașov: „Infracțiune oprită de un jandarm aflat în timpul liber.
În data de 11.04.2019, în jurul orei 15.00, plt. maj. Vlădărean Marian, conductor câine de serviciu în cadrul I.J.J. Brașov, aflându-se în timpul liber, a observat pe str. Octavian Goga o persoană de sex masculin care a îmbrâncit o altă persoană în vârstă.
Jandarmeria Brașov: „Infracțiune oprită de un jandarm aflat în timpul liber....Alertat de cele observate, cât și de strigătul de ajutor al persoanei în vârstă, jandarmul a intervenit declinându-și calitatea, moment în care...” 1

Alertat de cele observate, cât și de strigătul de ajutor al persoanei în vârstă, jandarmul a intervenit declinându-și calitatea, moment în care agresorul a fugit în direcția str. 13 Decembrie.

Subofițerul a trecut la urmărirea acestuia, reușind să-l imobilizeze și chemând în sprijin echipajul de intervenție aflat în serviciu.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că agresorul i-a cerut persoanei în vârstă telefonul mobil, însă fiindcă acesta a refuzat, a încercat să-l ia cu forța, moment în care a fost oprit de colegul nostru.

Persoana imobilizată a fost predată organelor de poliție în vederea continuării cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie în forma tentativei”.