(Foto) Accident Brașov. Două persoane rănite. Porsche lovit de un Logan în intersecție. Ce spune Poliția

Last Updated on aprilie 17, 2019 Două persoane au fost rănite miercuri în urma unui accident produs în intersecția Carpaților cu strada Vasile Alecsandri.

„Un autoturism Dacia care circula pe strada Carpaţilor, dinspre strada Zorilor către Calea Bucureşti, la intersecţia cu strada Vasile Alecsandri, a efectuat viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus.

(Foto) Accident Brașov. Două persoane rănite. Porsche lovit de un Logan în intersecție. Ce spune Poliția 1 (Foto) Accident Brașov. Două persoane rănite. Porsche lovit de un Logan în intersecție. Ce spune Poliția 2 (Foto) Accident Brașov. Două persoane rănite. Porsche lovit de un Logan în intersecție. Ce spune Poliția 3
(foto: brasovtv.com)

În urma impactului au rezultat două victime, care au fost transportate la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan pentru mytex.ro.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Marius Vintilă: „Brașov, cea mai frumoasă parcare a țării…Încă nu îmi vine să cred ce fel de “măsuri” se iau în orașul meu …Primăria vrea să construiască SUB Parcul Central o parcare cu mii de locuri. …”

Next Story

Video Brașov. Modificări în Răcădău. Pietonal nou, colorat, fântâna arteziană dinspre strada Tâmpei va fi refăcută în întregime. Primarul George Scripcaru: „Este un proiect care a plecat de la nevoile cetățenilor din zonă, atât în ceea ce privește rolul pietonalului pentru …”