Update. Brașovul fără curent electric. Ce spune ISU despre incendiul de la tranformator

Last Updated on aprilie 1, 2019 Mai multe cartier din Brașov au rămas luni fără curent electric după ce un transformator electric a luat foc.

„Incendiul s-a produs, practic, la celulele întrerupător din interiorul clădirii. Punctele de transformare se află în exteriorul clădirii. A fost afecată o suprafaţă de 400 de metri pătraţi. Nu s-au înregistrat victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, cpt. Ciprian Sfreja pentru mytex.ro.

„Din cauza incendiului de la transformatorul electric din zona Duplex 3 a fost afectat iluminatul public din cartierul Astra, inclusiv funcţionarea semafoarelor. Acesta este motivul pentru care poliţiştii locali de la Rutieră vor supraveghea intersecţiile şi vor dirija circulaţia în aceste zone, pentru fluidizarea traficului, până la remedierea situaţiei”, a precizat şi Anca Lăutaru, reprezentant al Poliţiei Locale Braşov.

Arde un transformator Electrica de la Duplex 3. Arde stația de 100 Kw, anunță Realitatea Brașov. 

S-au deplasat la fața locului două autospeciale cu apă și spumă și o autoscară. Incendiu se manifestă cu degajare mare de fum. De aproape două ore sunt afectate sute de locuințe din cartierul Steagu, Gării, Florilor, Vlahuță, dar și din alte zone ale orașului. Și traficul rutier este dat peste cap, întrucât în multe părți nu funcționează semafoarele.

Vezi aici Video:

Mintescu Roxana: „În spate la duplex 3 Brasov”
Update. Brașovul fără curent electric. Ce spune ISU despre incendiul de la tranformator 1

Update. Brașovul fără curent electric. Ce spune ISU despre incendiul de la tranformator 2

Revenim cu detalii!

Previous Story

Allen Coliban: „Luni dimineața. Stau în câmp, la ieșirea din Brașov forțat de CFR. Controlorul vorbește cu un coleg: “trecea cineva și a auzit o bubuitură, s-o fi stricat un transformator”. Sâmbătă a deraiat un tren la Dârste. Anul trecut s-au prăbușit două poduri. Se strică toate …”

Next Story

Brașov. Pompiliu: „Incendiu in Brașov, zona Uzina 2, clădirea de lângă statia Electrica. A fost si o mica explozie acolo apoi un șuierat puternic, prelung, probabil o conductă de gaze fisurata. Un nor gros de fum s-a răspândit peste jumătate din cartierul Astra si peste Noua.Incendiul s-a …”