Brașov: Mall-ul AFI se apucă de construcţia celui de-al doilea turn de birouri de pe platforma fostei uzine Hidromecanica. Când se deschide

Last Updated on aprilie 2, 2019 Cel de-al doilea turn de birouri din cadrul AFI Park Brașov, proiect adiacent mall-ului care se construieşte în locul fostei uzine Hidromecanica, a primit certificatul de urbanism pentru demararea construcţiilor.

Potrivit Doron Klein, CEO al AFI Europe România, dacă se păstrează ritmul construcţiei de la Braşov, mall-ul din Centrul Civic ar urma să fie inaugurat la începutul lui 2020.

Brașov: Mall-ul AFI se apucă de construcţia celui de-al doilea turn de birouri de pe platforma fostei uzine Hidromecanica. Când se deschide 1

„La Braşov, proiectul evoluează foarte bine, suntem la nivelul la care structura iese din pământ deja, în timp ce în cazul clădirii de birouri am ajuns cu scheletul la etajul 6. Dacă menţinem ritmul acesta, vom inaugural mall-ul în primăvara lui 2020.

Totul merge bine, cu un an înainte de deschidere este închiriat în proporţie de 90%, iar până la deschidere va fi complet închiriat”, a spus Klein, citat de bzb.ro.

AFI Braşov va cuprinde mall-ul cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 mp şi două clădiri de birouri clasa A lângă mall cu o suprafaţă închiriabilă de 25.000 mp, construite în două faze. Prima clădire, construită în faza 1, are o suprafaţă de 15.000 metri pătraţi, iar livrările de spaţii vor fi efectuate la sfârşitul anului curent, conform estimărilor.

Previous Story

Foto Brașov. Se taie copaci. Cristian Macedonschi: „Atunci, pe moment am reușit prin implicarea multor brașoveni dar din păcate, 4 ani mai târziu…., au căzut primii 2 dintre ei in fata drujbelor Regiei Autonome a Pădurilor Kronstadt. R.I.P.”

Next Story

(Foto) Dorin Boșneagă: Poarta de intrare în Brașov, Gara Brașov, o mizerie și nepăsare a celor ce o “administrează”