Brașov. George Scripcaru: „Fie că pleci de la Baia Mare la Bucureşti, de la Brăila spre Timișoara, obligatoriu trebuie să treci pe la Braşov. Şi mulți dintre cei aflați acum pe scenă au legături strânse cu Brașovul, fie că e vorba de Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga sau Ludovic Orban. Dincolo de …”

Last Updated on aprilie 7, 2019 Zi de sărbătoare în Piața Sfatului pentru susținătorii PNL. Partidul și-a lansat candidații la europarlamentare. La eveniment au fost prezenți Ludovic, Orban, vicepreședintele Raluca Turcan, secretarul Robert Sighiartău, candidații Rareș Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureșan, Cristian Bușoi, Adrian Veștea dar și primarul George Scripcaru care nu mai este membru PNL din cauza dosarelor penale.

George Scripcaru, citat de brasovmetropolitan.ro: „Fie că pleci de la Baia Mare la Bucureşti, de la Brăila spre Timișoara, obligatoriu trebuie să treci pe la Braşov. Şi mulți dintre cei aflați acum pe scenă au legături strânse cu Brașovul, fie că e vorba de Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga sau Ludovic Orban. Dincolo de aceste aspecte specifice colegilor mai avem un lucru în comun, ne cunoaștem, suntem colegi şi prieteni cu toţi cei care astăzi sunt aici, în Piața Sfatului sau se regăsesc pe o listă de candidaţi pentru Europarlamentare.

Brașov. George Scripcaru: „Fie că pleci de la Baia Mare la Bucureşti, de la Brăila spre Timișoara, obligatoriu trebuie să treci pe la Braşov. Şi mulți dintre cei aflați acum pe scenă au legături strânse cu Brașovul, fie că e vorba de Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga sau Ludovic Orban. Dincolo de ...” 1 Brașov. George Scripcaru: „Fie că pleci de la Baia Mare la Bucureşti, de la Brăila spre Timișoara, obligatoriu trebuie să treci pe la Braşov. Şi mulți dintre cei aflați acum pe scenă au legături strânse cu Brașovul, fie că e vorba de Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga sau Ludovic Orban. Dincolo de ...” 2

Haideți să facem ce trebuie şi să rezolvăm lucrurile aşa cum trebuie luna viitoare. Mă bazez pe toți cei care sunteți acum în Piața Sfatului. Fie că sunteți de la Alba, Sibiu, Covasna sau Harghita, dar mai ales pe voi, brașovenii vă rog ca luna viitoare să facem ce trebuie şi sunt convins că împreună vom rezolva această problemă de data asta poate mai mult decât a fost nevoie altădată”

Brașov. George Scripcaru: „Fie că pleci de la Baia Mare la Bucureşti, de la Brăila spre Timișoara, obligatoriu trebuie să treci pe la Braşov. Şi mulți dintre cei aflați acum pe scenă au legături strânse cu Brașovul, fie că e vorba de Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga sau Ludovic Orban. Dincolo de ...” 3 Brașov. George Scripcaru: „Fie că pleci de la Baia Mare la Bucureşti, de la Brăila spre Timișoara, obligatoriu trebuie să treci pe la Braşov. Şi mulți dintre cei aflați acum pe scenă au legături strânse cu Brașovul, fie că e vorba de Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga sau Ludovic Orban. Dincolo de ...” 4

Adrian Vestea: „Brașovul a fost astăzi galben! Mulțumesc echipei mele de la Brașov pentru mobilizare, dar si tuturor celor care au simtit liberal azi și au fost alături de noi! Am demonstrat că PNL este o forță, că suntem din ce în ce mai mulți și că PNL va duce România în primul rând în Europa!”

Previous Story

(Foto) Rares Bogdan: „Multumim, Brasov! Doamne ajuta. Romania nu moare si nici nu se preda! Peste 6.000 de ardeleni au spus STOP, …..in democratie, hotii stau la puscarie!!!!!”

Next Story

Brașov. FELICITĂRI! Elevi de la Colegiul Andrei Şaguna au luat 4 premii I la un concurs al NASA