(Foto) Protest Brașov. Drum blocat în Tractorul! „Vreau Asfalt”

Last Updated on aprilie 4, 2019 Joi dimineața a început un protest în cartierul Tractorul, la blocurile noi. Oamenii vor ca străzile să fie asfaltate. Cum nu este campanie electorală pentru alegerile locale nimeni nu-i ajută.

Nelu Corbu: „Acum, protest in Tractoru”
(Foto) Protest Brașov. Drum blocat în Tractorul! „Vreau Asfalt” 1

(Foto) Protest Brașov. Drum blocat în Tractorul! „Vreau Asfalt” 2

(Foto) Protest Brașov. Drum blocat în Tractorul! „Vreau Asfalt” 3

Zilele trecute, pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Serghei N. a scris: „EU VREAU ASFALT!!!
Stimați locuitori ai cartierului Tractorul, întrucât nu am reușit sa comunic cu reprezentantul dezvoltatorilor, după cum am promis, voi protesta.

(Foto) Protest Brașov. Drum blocat în Tractorul! „Vreau Asfalt” 4

Joi, 4 aprilie 2019, ora 10.00 voi bloca strada Ioan Popasu cu mașina (Fabia albastra cu numere de CJ) exact in locul unde se termina porțiunea de asfalt pe Ioan Popasu (intre Maurer si Urban).

Voi suna singur la Politia Locala, ii voi anunța despre acțiunea mea si voi solicita sa vina dl Scripcaru sa-mi spună când se va asfalta strada. In calitate de locuitor al cartierului Avantgarden Tractorul, voi solicita si prezenta doamnei Kasper pentru a-mi comunica cand se vor asfalta aleile din interiorul cartierului.

Daca mai sunt doritori de a-si exprima nemulțumirile, se pot alătura. Voi avea câteva afișe lipite pe mașină cu “Vreau Asfalt” si voi purta o mască de fata.
Eu nu mai pot așa. Voi?”

Previous Story

Brașov. Lansarea Candidaților PNL în Piața Sfatului cu l Rareș Bogdan și europarlamentarul Siegfried Mureșan

Next Story

Video Brașov. Update. Imagini de la protestul din Tractorul