Foto Brașov. De ce se taie copacii tineri, sănătoși, dintre blocuri? Vrem parc în zona IUS-Lubrifin-Lemexim: „In timp ce pe aceasta pagina militam pentru crearea unui parc de dimensiuni mari in Brasov in ideea de a mai stopa efectele poluarii aerului, Primaria alege sa …”

Last Updated on martie 19, 2019 Brașovenii au început să se lupte cu spațiul verde. Unii sunt nemulțumiți că se taie copacii din cartiere alții sunt bucuroși că au mai scăpat de un obstacol spre medicii care să-i trateze de bolile cauzate de poluare.

Vrem parc în zona IUS-Lubrifin-Lemexim: „In timp ce pe aceasta pagina militam pentru crearea unui parc de dimensiuni mari in Brasov in ideea de a mai stopa efectele poluarii aerului, Primaria alege sa continue defrisarea urbana la care este supus orasul nostru de cativa ani buni.

Foto Brașov. De ce se taie copacii tineri, sănătoși, dintre blocuri? Vrem parc în zona IUS-Lubrifin-Lemexim: „In timp ce pe aceasta pagina militam pentru crearea unui parc de dimensiuni mari in Brasov in ideea de a mai stopa efectele poluarii aerului, Primaria alege sa ...” 1 Foto Brașov. De ce se taie copacii tineri, sănătoși, dintre blocuri? Vrem parc în zona IUS-Lubrifin-Lemexim: „In timp ce pe aceasta pagina militam pentru crearea unui parc de dimensiuni mari in Brasov in ideea de a mai stopa efectele poluarii aerului, Primaria alege sa ...” 2

Imaginile de mai jos sunt surprinse pe Mircea cel Batran de catre un brasovean, copaci tineri sunt taiati la cererea unui locatar care este deranjat de cantecul pasarilor care si-au facut cuibul in acesti copaci!

Voi ce credeti, e normal ca primaria sa taie copaci, la cerere, fara o justificare serioasa?
Foto credit: Mitica Badoi
PS: atentie va rog la dimensiunile trunchiului, copac tanar, perfect sanatos”.

Foto Brașov. De ce se taie copacii tineri, sănătoși, dintre blocuri? Vrem parc în zona IUS-Lubrifin-Lemexim: „In timp ce pe aceasta pagina militam pentru crearea unui parc de dimensiuni mari in Brasov in ideea de a mai stopa efectele poluarii aerului, Primaria alege sa ...” 3

Daniela Maria Dorcu: „In curand Brasov va deveni orasul betoanelor 😞 daca nu cumva a devenit deja”.

Previous Story

Video Brașov. Tânăr reținut de Poliție după ce a furat un telefon dintr-o mașină parcată

Next Story

Aeroportul Brașov. Momentul Adevarului. Ce companie va prelua administrarea. Adrian Veștea: „„Legislația națională prevede ca administrația unui patrimoniu să fie făcută prin …”