Brașov. Tren de călători pe ruta Bucureşti, deraiat la ieșirea din oraș. Traficul este întrerupt

Last Updated on martie 29, 2019 Tot ma des trenurile din România sar de pe șine. Trenurile au devenit un pericol public și nu este exclus ca pe viitor să existe victime. Noroc că Viorica se ocupă de eliberarea pușcăriașilor astfel că vinovații nu vor sta prea mult la închisoare.

Un tren a sărit de pe șine, vineri dimineață, la intrare în stația Dârste dinspre Braşov. Locomotiva trenului, care circula pe relaţia Braşov – Bucureşti, a deraiat de la boghiu. Circulaţia feroviară a fost oprită vineri dimineaţă pe două magistrale, anunță Libertatea.
Brașov. Tren de călători pe ruta Bucureşti, deraiat la ieșirea din oraș. Traficul este întrerupt 1

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul feroviar a fost întrerupt, vineri, în jurul orei 7, pe Magistrala 300 Cluj-Napoca – Bucureşti.

Trenul a deraiat la intrare în stația Dârste dinspre Braşov, din cauza deraierii de la un boghiu a locomotivei unei garnituri, care circula pe relaţia Braşov – Bucureşti. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Traficul feroviar este deviat printr-un racord de manevră al staţiei Dârste, până la remedierea problemei de pe Magistrala 300. Tot în județul Brașov, un vagon de marfă a deraiat în localitatea Feldioara.

Și în judeţul Mureş, circulația trenurilor este blocată din cauza unei defecțiuni care a avut loc între localitățile Lunca Bradului şi Stânceni.

„Traficul feroviar este oprit pe Magistrala 400 Oradea – Braşov, la kilometrul 198+100 metri, între staţiile Lunca Bradului şi Stânceni, judeţul Mureş, din cauza unei defecţiuni tehnice (fir de contact rupt). Se acţionează pentru remedierea problemei şi reluarea circulaţiei”, a anunţat Centrul Infotrafic.

Previous Story

Brașov. Încă 14 autobuze Euro 6 noi produse în Turcia intră de mâine în circulație

Next Story

Campanie PNL Braşov: „Vrem o gară ca afară”. „Mizerie şi nesiguranţă. Cerem Guvernului României să aprobe preluarea administrării Gării Braşov de către Primăria Braşov, lucru pentru care …”