Brașov. Mergi? Dacian Cioloș (PLUS) și Dan Barna (USR), întâlnire cu susținătorii la Sala Patria

Last Updated on martie 1, 2019 Dacian Cioloș (PLUS) și Dan Barna (USR) vor veni duminică la Brașov, la Sala Patria. Cei doi au plecat într-un turneu prin țară pentru a se întâlni cu susținătorii.

Alianța 2020 USR PLUS : „E frumos să ne votezi “pe încredere”, dar noi credem că e și mai frumos să ne cunoaștem. De aceea, am pornit într-un turneu care va cuprinde 7 evenimente mari în 6 orașe simbol ale României (Iași, Brașov, Timișoara, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca) și în Bruxelles. Astfel, voi îi veți putea întâlni personal pe candidații noștri pentru alegerile europarlamentare. Iar ei vor afla în direct de la tine care sunt așteptările tale în ceea ce îi privește. De abia așteptăm să ne vedem!

Brașov. Mergi? Dacian Cioloș (PLUS) și Dan Barna (USR), întâlnire cu susținătorii la Sala Patria 1

Duminica, 3 martie, vă așteptăm la evenimentul Drumul spre victorie trece prin Brașov ce va avea loc la Sala Patria (Brașov – Str. 15 noiembrie nr. 50A) de la ora 15.30.
La eveniment vor participa președinții celor două partide Dacian Cioloș (PLUS) și Dan Barna (USR), candidați de pe lista comună: Cristian Ghinea, Alin Mituța, Clotilde Armand, Oana Țoiu, Naomi Reniuț, Liviu Iolu, Vlad Botoș, Catalina Sofron, Radu Mihaiu, Teodora Stoian, Cristina Iurișniți și coordonatorii campaniei electorale Cătălin Drulă și Vlad Voiculescu.

Programul evenimentelor de la Brașov va cuprinde și strângere de semnături pe traseul strângere de semnături pe traseul Modarom – Republicii – Piața Sfatului între orele 12:00 – 13:30.

Accesul în sală se va face prin înscrierile în prealabil în formularul https://www.usrplus.ro/event_brasov . Vă așteptăm!

Previous Story

Brașov. Ce s-a întâmplat de fapt când 60 de persoane au fost evacuate din două scări de bloc. Maurer Imobiliare: „Toate apartamentele din Maurer Residence sunt prevăzute cu detectoare de gaz care …”

Next Story

Foto Brașov. Robert Lazar: „Atenție pe Politehnicii, colț cu Postăvarului!Cad țigle și tencuială de pe clădirea lăsată de izbeliște (oare nu se impun niște amenzi?). E pericol atât pentru pietoni cât și pentru …”