Brașov. Mai există și vecini cumsecade. Un locatar își anunță vecinii că renovează apartamentul. Își cere scuze pentru disconfortul creat. „Stimați locatari, În apartamentul 9 de la etajul 3, începând din data de 7.03.2019, vor fi demarate …”

Last Updated on martie 8, 2019 Un brașovean își anunță vecinii că va face lucrări de amenajare în apartament. Anunțul este făcut sub forma unei scrisori și nu direct prin zgomotul lucrărilor, așa cum se întâmplă de obicei.

Pe Facebook, Brasov Metropolitan a postat o fotografie cu mesajul: „Se întâmplă în Brașov (România). Un locatar își anunță vecinii că renovează apartamentul. Își cere scuze pentru disconfortul creat”.

Stimați locatari,
În apartamentul 9 de la etajul 3, începând din data de 7.03.2019, vor fi demarate lucrări de renovare a apartamentului, care din păcate, vor crea un disconfort fonic vecinilor care vor fi în acel timp acasă.

Aceste lucrări se vor întinde pe parcursul a aproximativ 30 de zile, însă disconfortul cel mai mare pentru vecini va fi doar în primele 7 zile, când se vor scoate faianța, gresia, parchetul, tocurile ușilor interioare, activități care, în general, determină un nivel ridicat de zgomot.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri și dorim să vă asigurăm că vom respecta intervalele orare de liniște ale blocului și că echipa de muncitori va depune toate eforturile necesare pentru a diminua pe cât se poate zgomotul creat și pentru a păstra curățenia în bloc.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Brașov. Mai există și vecini cumsecade. Un locatar își anunță vecinii că renovează apartamentul. Își cere scuze pentru disconfortul creat. „Stimați locatari, În apartamentul 9 de la etajul 3, începând din data de 7.03.2019, vor fi demarate ...” 1

Manuela Taposu: Desi este un lucru normal, asa cum scrieti in comentarii, sunt putini cei care procedeaza ASA . ESTE un fel de a-i “educa” si pe ceilalti ce nu-si respecta vecinii. Este de apreciat un gest “normal” !

Zsenny Lo: Felicitari! Asa procedeaza un om cu bun simt

Elena Popa: Un locatar cu mult bun simț

Previous Story

Brașov. Vrei un parc nou? Hai la dezbaterea publică PARC IUS-Lubrifin-Lemexim: „Credem cu tărie că un parc mare în zona IUS-Lubrifin-Lemexim, pe lângă avantajele pe care le aduce, la nivel de mediu, social și pentru creșterea calității spațiului urban, ar fi și o…”

Next Story

Brașov. Primarul George Scripcaru: „Am finalizat caietul de sarcini pentru achiziția a 52 de mijloace de transport ecologice și a 13 stații de încărcare rapidă.Pe lângă această achiziție, Municipalitatea a mai depus un …”