Brașov. Dar când se vor construi? Senatorii au votat Autostrada Brașov-București și Brașov-Bacău

Last Updated on martie 21, 2019 Parlamentarii s-au apucat de aprobat legi pe care Guvernul Viorica să le ignore. Brașovul este cel mai „norocos”: Are două autostrăzi aprobate. Senatorii au votat proiectele de lege iniţiate de Opoziţie, care prevăd construcţia a trei noi autostrăzi, pe modelul Autostrăzii Unirii. Astfel, dacă şi deputaţii vor vota aceste propuneri legislative, ar trebui să se construiască, prin lege, Autostrada Bucureşti-Braşov, Autostrada Braşov-Bacău şi Autostrada Nordului.

Termenul de execuție a obiectivului de investiții Autostrada București-Brașov este de trei ani de la data intrării în vigoare a prezentei legi, anunță Libertatea

Brașov. Dar când se vor construi? Senatorii au votat Autostrada Brașov-București și Brașov-Bacău 1

O altă propunere legislativă vizează Autostrada Nordului şi Autostrada Brașov-Bacău. Termenul de execuție a obiectivului de investiții Autostrada Brașov-Bacău este de cinci ani de la data intrării în vigoare a prezentei legi.

Daniel Fenechiu: „Autostrada Bacau-Brasov a trecut de primul hop, fiind adoptata de SENAT..
Asa cum am spus, este un proiect al României, al Bacaului, Covasnei si Brașovului si, important este sa se construiască, nu sa faca obiectul unei dezbateri sterpe pe marginea paternitatii ideii, proiectului sau importantei celor care îl susțin…

Sper ca anul acesta sa se facă Studiul de fezabilitate si Proiectul tehnic iar la anul sa vedem începute lucrările!”

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. Update. Drum blocat, coloană uriașă. 4 mașini și 2 camioane implicate. Marius: „Accident groaznic la ieșirea din Codlea spre Făgăraș, trafic oprit de 20 de minute. Aveți grijă, cel mai ușor este să apeși accelerația….”

Next Story

Brașov. TÂRG de CAFEA cu Aromă De Cărți, la Târgul de CArte și Muzică Libris.