Protest Brașov. Mergi? Radu Hossu: „Pentru că nu vreau să plec din țara asta, mai avem două opțiuni: să ieșim în stradă și să ieșim la vot. Până la…”

Last Updated on februarie 22, 2019 Brașovul Civic organizează un protest duminică, 24 februarie, de la ora 18.00, în fața Prefecturii.

„Suntem oameni.Ne place dreptatea, ne plac semenii nostri si ne dorim o viata buna.

Dar in timp ce tu trudesti la munca, la scoala pentru familie si pentru succesul tau ei lucreaza zi de zi sa iti faca viata un calvar, sa iti ocupe zile la cozi la spitale si ghisee, in mizerie si delasare pentru a isi umple buzunarele din banii si din munca ta.

Nu putem trai cu animalele acestea ca re ne fura si ne mint zi de zi pentru ca noi suntem oameni!

Veniti sa le aratam ca ne-a ajuns!”, anunță organizatorii.

Protest Brașov. Mergi? Radu Hossu: „Pentru că nu vreau să plec din țara asta, mai avem două opțiuni: să ieșim în stradă și să ieșim la vot. Până la...” 1

Radu Hossu a scris pe Facebook: „Apel către prietenii mei. Duminică la 18 în fața Prefecturii Brașov am nevoie de prezența noastră fizică. Eu și România în care domnește statul de drept și democrația.

Pentru că nu vreau să plec din țara asta, mai avem două opțiuni: să ieșim în stradă și să ieșim la vot.

Până la primele alegeri din 26 Mai, este important să protejăm democrația din România. Știți că nu folosesc cuvinte mari fără să mă bazez pe ceva serios. Nu exagerez, dar România se îndreaptă spre o oligarhie, în care statul este capturat de o gașcă de indivizi cu interese personale și de grup mafiot.

Statul este în acest moment capturat, iar noi, voi – cei care citiți – suntem ultima redută ce poate stăvili înaintarea spre o oligarhie mascată. Este important să înțelegem semnificația momentului și să acționăm.

Secția Specială de procurori este defapt o procuratură paralelă. Ordonanța de Urgență dată de Tudorel Toader subordonează total procuratura, deci parte a magistraturii, deci puterea Juridică, puterii Executive.

Asta înseamnă încălcarea separației puterilor în stat. Înseamnă suspendarea statului de drept. Înseamnă practic suspendarea democrației liberale.

Am nevoie de prezența voastră Duminică, tocmai pentru a arăta că nu suntem de acord. Să arătăm că mai există o parte a societății ce nu acceptă această stare. Să îi încurajăm pe magistrații demni și cu coloană. Să simtă că o parte semnificativă a populației este de partea lor. Să ne încurajăm reciproc că suntem mai mulți decât credem.

Căci trebuie să fim mulți, altfel, totul e pierdut.

Duminică va fi un protest pentru viitorul acestei țări. La ora 18.00 eu voi fi în fața Prefecturii Brașov. În fiecare oraș va fi organizat un asemenea protest. La București va fi în Piața Victoriei.

Distribuie acest apel la tine pe wall, pentru a afla și alți prieteni de ai tai. Avem nevoie unul de celălalt. Avem nevoie să fim iarăși împreună!”

Previous Story

(Video) Adrian Veștea: „Facem pași noi înainte la Aeroportul Brașov. Următoarele etape în derularea proiectului sunt esențiale”::

Next Story

Accidente Brașov. Microbuz răsturnat, cu 9 persoane! „Grija mare Feldioara – Brasov si invers.. 3 accidente in 400 m…”