(Last Updated On: February 11, 2019)

Au fost câteva zile mai călduțe iar Primăria a trimis echipele pentru toaletarea pomilor. Una grosolană, spun brașovenii pe Facebook.

Nelu Corbu: „A inceput iarăși nebunia toaletarilor prin oras.
In fiecare am ma uit siderat cum orice copac este mutilat salbatic indiferent de dimensiune, specie sau starea lui de sanatate. Din pacate fenomenul e unul intretinut nu doar de o primarie care a uitat ca avem cel mai poluat aer din țară, dar e intretinut si de brasoveni, multe toaletari fiind cerute de catre asociatiile de proprietari.

Foto Brașov. Nelu Corbu: „A inceput iarăși nebunia toaletarilor prin oras. In fiecare am ma uit siderat cum orice copac este mutilat salbatic indiferent de dimensiune, specie sau starea lui de sanatate. Din pacate fenomenul e unul intreținut de ...” 1 Foto Brașov. Nelu Corbu: „A inceput iarăși nebunia toaletarilor prin oras. In fiecare am ma uit siderat cum orice copac este mutilat salbatic indiferent de dimensiune, specie sau starea lui de sanatate. Din pacate fenomenul e unul intreținut de ...” 2 Foto Brașov. Nelu Corbu: „A inceput iarăși nebunia toaletarilor prin oras. In fiecare am ma uit siderat cum orice copac este mutilat salbatic indiferent de dimensiune, specie sau starea lui de sanatate. Din pacate fenomenul e unul intreținut de ...” 3 Foto Brașov. Nelu Corbu: „A inceput iarăși nebunia toaletarilor prin oras. In fiecare am ma uit siderat cum orice copac este mutilat salbatic indiferent de dimensiune, specie sau starea lui de sanatate. Din pacate fenomenul e unul intreținut de ...” 4 Foto Brașov. Nelu Corbu: „A inceput iarăși nebunia toaletarilor prin oras. In fiecare am ma uit siderat cum orice copac este mutilat salbatic indiferent de dimensiune, specie sau starea lui de sanatate. Din pacate fenomenul e unul intreținut de ...” 5

Motivele(unele dintre ele): curg substante din copaci pe masini, stau pasari care se gainateaza pe masini, anumite specii trebuie(???) toaletate.
Cam asta-i nivelul de intelegere vizavi de rolului unui copac in peisajul citadin…”